H "μάχη" της Premier League: Το πρόγραμμα και τα σενάρια

Στο πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην Αγγλία έχει εξελιχθεί η φετινή Premier League, με τη Λέστερ να βρίσκεται κοντά στο θαύμα, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Δείτε το πρόγραμμα των "μονομάχων" στην κούρσα για τον τίτλο.

H "μάχη" της Premier League: Το πρόγραμμα και τα σενάρια

Η Λέστερ επικράτησε 4-0 της Σουόνσι στο "King Power Stadium" και πλέον με τρεις αγωνιστικές να μένουν για το φινάλε μοιάζει το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έφτασε τους 76 βαθμούς, την ώρα που η έτερη διεκδικήτρια Τότεναμ έχει 68, αλλά και ένα ματς λιγότερο.

Η διαφορά τους είναι αυτή τη στιγμή στους 8 βαθμούς και τα "σπιρούνια" θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη τη Δευτέρα (25/5) κόντρα στη Γουέστ Μπρομ για να παραμείνουν ζωντανά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Εάν πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, η διαφορά θα πάει στους πέντε και η Λέστερ θα πρέπει να περιμένει μέχρι την προτελευταία αγωνιστική (37η) για να στεφθεί πρωταθλήτρια στο εντός έδρας ματς με την Έβερτον. Εφόσον βέβαια η ίδια νικήσει στο επόμενο παιχνίδι που είναι κόντρα στη Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ".

Εάν η Τότεναμ έρθει ισόπαλη με τη Γουέστ Μπρομ, η Λέστερ και πάλι θα πρέπει να περιμένει μέχρι την προτελευταία αγωνιστική για να "σφραγίσει" τον τίτλο, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας, η Τότεναμ έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Εάν η Τότεναμ χάσει από τη Γουέστ Μπρομ, η Λέστερ θα μπορεί να πανηγυρίσει τον τίτλο την επόμενη αγωνιστική (36η) με διπλό ενάντια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η βαθμολογία μέχρι στιγμής (σε 35 αγώνες):

Λέστερ - 76

Τότεναμ -68 *

* Η Τότεναμ αγωνίζεται αύριο Δευτέρα (25/4) με την Γουέστ Μπρομ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΛΕΣΤΕΡ

36η: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ

37η: Λέστερ - Έβερτον

38η: Τσέλσι - Λέστερ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ

35η: Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ

36η: Τσέλσι - Τότεναμ

37η: Τότεναμ - Σαουθάμπτον

38η: Νιούκαστλ - Τότεναμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

H βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Premier League 2015-2016
Λέστερ - Σουόνσι 4-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK