Η Μπέρνλι έχει τα "ζόρια" της πριν τον Ολυμπιακό

Ασχημο απόγευμα πέρασαν οι ποδοσφαιριστές της Μπέρνλι στην εντός έδρας "μάχη"με την Γουότφορντ. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το "διπλό" από το σπίτι της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού και "έδειξαν" μερικά από τα τρωτά της σημεία στον Πέδρο Μαρτίνς που παρακολουθούσε το ματς από τις κερκίδες.

Η Μπέρνλι έχει τα "ζόρια" της πριν τον Ολυμπιακό

Πέδρο Μαρτίνς και Κριστιάν Καρεμπέ παρακολουθήσαν μαζί από τις εξέδρες του "Τερφ Μουρ" την αναμέτρηση της Μπέρνλι με την Γουότφορντ.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των play off του Europa League ηττήθηκε με 3-1 από τον Χοσέ Χολέμπας (που τα πήγε περίφημα) και την παρέα του, φανερώνοντας έτσι στον κόουτς των "ερυθρόλευκων" αρκετές από τις αδυναμίες στο στιλ παιχνιδιού της.

Οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στο ξεκίνημα των ημιχρόνων, "σόκαραν" τα μετόπισθεν της Μπέρνλι και τον πολύπειρο Τζό Χαρτ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν προσωρινά σε 1-1 στο 6' με κτύπημα κόρνερ και τη μπάλα αρχικά στο κεφάλι του Ταρκόφσκι πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Ωστόσο, ο μονότονος τρόπος ανάπτυξης με συνεχόμενες σέντρες δεν δυσκόλεψε τους φιλοξενούμενους να κοντρολάρουν το ρυθμό και να βρουν χώρο για αντεπιθέσεις. Η Μπέρνλι διαθέτει ψηλά κορμιά στην 11αδα, είναι αθλητική και δυνατή ομάδα. Της λείπει, όμως, η έμπνευση στο επιθετικό κομμάτι.

Μοναδική πηγή κινδύνων με ποιότητα στην προσωπική ενέργεια μπορεί να χαρακτηριστεί ο Άαρον Λένον στα δεξιά της επίθεσης. Ο Άγγλος που στο παρελθόν είχε παίξει στην Τότεναμ... έτρεξε τους αντίπαλους αμυντικούς, αλλά από ένα σημείο κι έπειτα έμεινε από δυνάμεις, γεγονός που περιόρισε κι άλλο την επιθετική διάθεση της ομάδας που έρχεται στο "Καραϊσκάκης" την ερχόμενη Πέμπτη για να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa. Στον άξονα, πάντως, όλο το παιχνίδι περνάει από τα πόδια του Κόρκ, ο οποίος με κάποιο τρόπο θα πρέπει να περιοριστεί.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Χαρτ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουόρντ (74' Τέιλορ), Λένον, Κορκ, Γουέστγουντ, Γκούντμουντσον, Χέντρικ (69' Βόουκς), Γουντ (65' Μπαρνς).

ΤΟ VIDEO ME TA ΓΚΟΛ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK