H Premier League προειδοποιεί για την 1η Ιανουαρίου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Premier League ανοίγει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της χρονιάς με πλήρη εορταστική αγωνιστική και προειδοποιεί πως τα γκολ που μπαίνουν την 1η ημέρα του χρόνου είναι συνήθως... μαγικά.

Referee Michael Oliver, centre, is spoken to by Arsenal's Shkodran Mustafi, and Arsenal's Sokratis Papastathopoulos after Oliver awarded a penalty to Liverpool during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Dec. 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Referee Michael Oliver, centre, is spoken to by Arsenal's Shkodran Mustafi, and Arsenal's Sokratis Papastathopoulos after Oliver awarded a penalty to Liverpool during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Dec. 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο θα κάνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, καθώς η Premier League δεν σταματά ποτέ και κατά τη διάρκεια των εορτών το πρόγραμμα είναι γεμάτο με αγώνες.

Μετά την Boxing Day (26/12) έρχεται η πρώτη αγωνιστική του 2019 με 3 αναμετρήσεις στο πρώτο πιάτο και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ να κλείνει την 21η στροφή της Premier League την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου.

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών με το ποδόσφαιρο να έχει την τιμητική του στην Αγγλία, ο επίσημος λογαριασμός της Premier League στο twitter δημοσίευσε ένα βίντεο με όλα τα απίστευτα τέρματα που έχουν σημειωθεί την πρώτη ημέρα του χρόνου. Καλή (μας) διασκέδαση:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 21HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 1 Ιανουαρίου

Έβερτον - Λέστερ 14:30

Άρσεναλ - Φούλαμ 17:00

Κάρντιφ - Τότεναμ 19:30

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου

Μπόρνμουθ - Γουότφορντ 21:45

Τσέλσι - Σαουθάμπτον 21:45

Χάντερσφιλντ - Μπέρνλι 21:45

Γουέστ Χαμ - Μπράιτον 21:45

Γουλβς - Κρίσταλ Πάλας 21:45

Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 22:00

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 22:00

News 24/7

24MEDIA NETWORK