Πληρώνει 1.17 απόδοση για νέος προπονητής στη Χαλ ο Μάρκο Σίλβα!

Σύμφωνα με τους book στο Νησί ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί αυτή τη στιγμή αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αναλάβει ομάδα της Premier League.

Πληρώνει 1.17 απόδοση για νέος προπονητής στη Χαλ ο Μάρκο Σίλβα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Σίλβα θεωρείται ο επικρατέστερος υποψήφιος για να αναλάβει τον πάγκο της Χαλ που έμεινε κενός μετά και την απομάκρυνση του Μάικ Φίλαν.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού που οδήγησε τους "ερυθρόλευκους" πέρυσι στο 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους παραμένει άνεργος από το καλοκαίρι, αναζητεί το νέο σταθμό της καριέρας του και φαίνεται πως είναι "ζεστός" στην προοπτική της Premier League.

Αρχικά οι book είχαν ως φαβορί για νέο τεχνικό της Χαλ τον Γκάρι Ρόουετ, όμως φαίνεται πως ο κόσμος της ομάδας... ψηφίζει Μάρκο Σίλβα, κάνοντας τις αποδόσεις να αλλάξουν απότομα! Έτσι ο Μάρκο Σίλβα που ξεκίνησε ως δεύτερο φαβορί πλέον έχει γίνει το αδιαφιλονίκητο! Σε γνωστές στοιχηματικές εταιρείες μάλιστα η απόδοση που πληρώνει το να αναλάβει τον πάγκο της Χαλ πληρώνει 1.17! Θεωρείται δηλαδή δεδομένο!

Να σημειωθεί ότι επειδή ο χρόνος πιέζει, οι άνθρωποι του συλλόγου αναμένεται να πάρουν απόφασή άμεσα. Ακόμη και μέσα στο επόμενο 24ωρο. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Μάρκο Σίλβα πάντως ταξιδεύει ήδη με προορισμό την Αγγλία για να υπογράψει.

Η Χαλ μετά από 20 αγωνιστικές στην Premier League μετράει 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 13 ήττες, ενώ βρίσκεται στον πάγκο της βαθμολογίας. Επομένως το έργο του νέου προπονητή μόνο εύκολο δεν θα είναι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK