Ο Μέισον δίνει μάχη για τη ζωή και η Τότεναμ τον στηρίζει με video

O Ράιαν Μέισον παλεύει να κρατηθεί στη ζωή μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και η Τότεναμ ανέβασε προς τιμήν του στο Twitter ένα VIDEO με το πρώτο του γκολ στα "σπιρούνια".

Ο Μέισον δίνει μάχη για τη ζωή και η Τότεναμ τον στηρίζει με video

Ο Ράιαν Μέισον υποβλήθηκε σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι καθώς υπέστη υπέστη κάταγμα στο κρανίο (έχοντας παράλληλα εσωτερική αιμορραγία στον εγκέφαλο) κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα της Τσέλσι και η ομάδα του Μάρκο Σίλβα αλλά και η παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια προσεύχονται για αυτόν ώστε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Μέισον δίνει μάχη για τη ζωή και η Τότεναμ τον στηρίζει με video

Τη στιγμή μάλιστα που ο 25χρονος άσος βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στην εντατική και αναμένουν άπαντες τα επόμενα ιατρικά ανακοινωθέντα για να διαπιστωθεί η εξέλιξη της υγείας του, η πρώην ομάδα του, Τότεναμ, θέλησε να δείξει την αγάπη της προς το πρόσωπό του με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

LONDON, ENGLAND - JANUARY 22:  Ryan Mason of Hull City and Gary Cahill of Chelsea collide during the Premier League match between Chelsea and Hull City at Stamford Bridge on January 22, 2017 in London, England.  (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - JANUARY 22: Ryan Mason of Hull City and Gary Cahill of Chelsea collide during the Premier League match between Chelsea and Hull City at Stamford Bridge on January 22, 2017 in London, England. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images) GETTY IMAGES

Αυτός ήταν να ανεβάσει ένα video στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter παρουσιάζοντας το παρθενικό γκολ του Μέισον με τη φανέλα των Λονδρέζων, μία "φωτοβολίδα" κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ σε αγώνα στο "White Hart Lane" το 2014 για το θεσμό του League Cup, με το εν λόγω video να συνοδεύεται από το hashtag #OneOfOurOwn (Ένας από Εμάς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάχη για να κρατηθεί ζωντανός δίνει ο Μέισον της Χαλ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK