Ο Σίλβα θα ήθελε... χθες τον Μιλιβόγεβιτς!

Δεν αποτελεί και καμία είδηση τα όσα αναφέρουν οι Άγγλοι ότι ο Σέρβος χαφ ξαναμπήκε στα “ραντάρ” της Χαλ. Ο νέος τεχνικός της αγγλικής ομάδας είχε θέσει βέτο το καλοκαίρι του 2015 να μην έφευγε ο Λούκα από το λιμάνι! Η Κρίσταλ Πάλας πάντως παραμένει το φαβορί.

Ο Σίλβα θα ήθελε... χθες τον Μιλιβόγεβιτς!

ΤοESPNεπανέφερε το ενδιαφέρον της Χαλ για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Για την ακρίβεια έγραψε πώς επειδή έχει “κολλήσει” η διαπραγμάτευση του Ολυμπιακού με την Κρίσταλ Πάλας, οι “τίγρεις” ξαναείναι ζεστές για να κάνουν από την πλευρά τους μία κίνηση προς... Πειραιά μεριά για τον Σέρβο άσο.

Σιγά το νέο! Αν περνούσε 100% από το χέρι του Μάρκο Σίλβα, ο Μιλιβόγεβιτς θα ήταν ήδη στην Χαλ! Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει “καψούρα” με τον Σέρβο άσο και δεν το έκρυψε ποτέ.

Να σας θυμίσουμε τι είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2015, όταν ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του από την Άντερλεχτ; Μετά από λίγες μέρες είχαν αρχίσει να “σκάνε” διάφορες προτάσεις. Κυρίως αυτή της Φενέρμπαχτσε ήταν η πιο υψηλή. Ακούγονταν τότε διάφορα ποσά ότι έδιναν οι Τούρκοι. Ακούστηκε ένα ποσό της τάξης των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε όλη αυτή την ιστορία με τη Φενέρμπαχτσε είχε παίξει ρόλο ο Ενροτέ, ο πρώην μάνατζερ του Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος είχε καλές σχέσεις με τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας, ενώ είχε πελάτη του και τον Βίτορ Περέιρα που καθόταν εκείνο το καλοκαίρι στον πάγκο της και ο οποίος είχε επίσης “καψούρα” για τον Λούκα!

Το καλοκαίρι του 2015 λοιπόν, ο Μάρκο Σίλβα ήταν ανένδοτος. Όταν είχε ενημερωθεί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού ότι υπήρχε πρόταση για τον Μιλιβόγεβιτς, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει ότι “ο Λούκα θα είναι η κολόνα μου στην ομάδα και δεν θέλω με τίποτα να φύγει”.

Οι εισηγήσεις του Σίλβα έγιναν πράξη μέχρι κεραίας, αφού κακά τα ψέματα ήταν ο μοναδικός προπονητής επί εποχής Μαρινάκη, στον οποίο είχαν γίνει όλα τα χατίρια.

Φυσικά και θα ήθελε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού τον Μιλιβόγεβιτς στην Χαλ. Φυσικά και θα τον ήθελε να τον έχει από... χθες και όχι αύριο! Όπως θα επιθυμούσε να πάρει και τον Ιντέγιε, αλλά δεν γίνεται να μεταφέρει στην Χαλ και τον... μισό Ολυμπιακό.

Ο Μιλιβόγεβιτς πάντως είναι η καψούρα του και δεν το κρύβει. Μπορεί ο ίδιος να αποφεύγει να λέει στους Άγγλους ρεπόρτερ ότι υπάρχει θέμα με τον Λούκα, αλλά η... καρδούλα του το ξέρει πολύ καλά ότι αν του τον έφερναν στο προπονητικό κέντρο, τότε ο Πορτογάλος θα ξεκινούσε τα... κεράσματα! Για τέτοια κάψα μιλάμε.

Απλώς, η Χαλ έχει ένα μειονέκτημα σε σχέση με την Κρίσταλ Πάλας. Οι “τίγρεις” δεν μπορούν να βγάλουν αύριο από τα ταμεία τους 15 εκατομμύρια ευρώ. Αντιθέτως, η ομάδα του Λονδίνου τα βγάζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Όπως και να το κάνουμε, είναι μία... λεπτομέρεια.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΑΒΟΡΙ Η ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Μπορεί λοιπόν τοESPNνα γράφει για την Χαλ, αλλά στο Νησί επιμένουν ότι η Κρίσταλ Πάλας είναι το φαβορί για να τον αποκτήσει. Και ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, πολύ δύσκολα μπορεί να χαλάσει η δουλειά. Παρόλο που υπάρχει ένα μικρό “κόλλημα” με το ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο φαίνεται ότι δεν το δέχονται οι Λονδρέζοι.

Ο δε Μιλιβόγεβιτς από την πλευρά του συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις στο Ρέντη και βγάζει και μία εικόνα ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να μπει στο αεροπλάνο για την Βέροια και να παίξει την Κυριακή (29/1) κόντρα στην “Βασίλισσα του βορρά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι λεπτομέρειες για Λούκα και το ταξίδι Μαρινάκη
Η... λίρα καθυστερεί το deal για Μιλιβόγεβιτς
Η Χαλ πάει να "κλέψει" τον Μιλιβόγεβιτς από την Κρίσταλ Πάλας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK