Πήρε "παίκτη" από τον Ολυμπιακό ο Σίλβα!

Μπορεί στην Αγγλία να υποστηρίζουν ότι ο Ελαμπντελαουί έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Χαλ, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε να πάρει στο Νησί έναν καλό “συμπαίκτη” του κατά την κοινή τους θητεία την περσινή σεζόν.

Πήρε "παίκτη" από τον Ολυμπιακό ο Σίλβα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν ξέρουμε πού θα βγάλει η ιστορία με τον Ελαμπντελαουί και την Χαλ. Σίγουρα ο Μάρκο Σίλβα είχε εξαιρετική άποψη για τον Νορβηγό μπακ. Θεωρούσε ότι τα ελληνικά σύνορα δύσκολα θα μπορούσαν να τον κρατήσουν, ήρθε εκείνος ο καταραμένος τραυματισμός του τον περασμένο Μάιο για να τον αφήσει πίσω.

Ο Ελαμπντελαουί σίγουρα θα τεθεί στα υπόψη του Σίλβα, είτε στην τρέχουσα μεταγραφικά περίοδο, είτε το καλοκαίρι αν και εφόσον όλα πάνε καλά και ο Ομάρ αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός των “ερυθρολεύκων” προχώρησε στην πρώτη του “μεταγραφή” από τον Πειραιά. Ήταν ένας πρώην... “συμπαίκτης” του!

Ο λόγος για τον Αντώνη Λεμονάκη, έναν εκ των αναλυτών των πρωταθλητών Ελλάδας. Να θυμίσουμε ότι ο Λεμονάκης είχε φτιάξει το όνομά του στον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον κατεβάσει στο λιμάνι το καλοκαίρι του 2013. Ήταν ένας εκ των κορυφαίων αναλυτών στην Ελλάδα και αυτό το αναγνώρισαν όλοι οι προπονητές που συνεργάστηκαν μαζί του (Μίτσελ, Περέιρα, Σίλβα, Βίκτορ, Μπέντο).

Ο Λεμονάκης λοιπόν θα ακολουθήσει τον Σίλβα στην Χαλ και κάνει ο ίδιος ένα όνειρο πραγματικότητα. Δεν είναι και το πιο απλό ένας Έλληνας από σταφ ελληνικής ομάδας να μετακομίζει σε ομάδα τηςPremier League.

Σε αυτά τα 3,5 χρόνια ο Λεμονάκης βιντεοσκοπούσε τις προπονήσεις, παρακολουθούσε είτε ο ίδιος είτε οι υπόλοιποι αναλυτές του Ολυμπιακού τούς αντιπάλους των “ερυθρολεύκων” και πάντοτε ήταν το... τρίτο μάτι του εκάστοτε προπονητή. Βέβαια, επαναλαμβάνουμε ότι δεν ήταν ο μοναδικός που είχε τον συγκεκριμένο ρόλο στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει άλλους δύο αναλυτές, τους Γιώργο Μαρτάκο και Γιάννη Βογιατζάκη, με τους οποίους συνεργαζόταν σε καθημερινή βάση.

Πάντως, κατά γενική ομολογία ο Λεμονάκης ήταν εκ των κορυφαίων του... είδους στην Ελλάδα! Δεν τον επέλεξε τυχαία ο Μάρκο Σίλβα λοιπόν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK