Και όμως: βρέθηκε παίκτης να κάνει τρελό χουνέρι στον Ραϊόλα!

Ο Μίνο Ραϊόλα έχει χαρακτηριστεί ως ο μάνατζερ των 400.000.000 λιρών για τα κορυφαία deals που έχει πετύχει στο ποδόσφαιρο όμως ένας από τους διασημότερους πελάτες του αποφάσισε να τον εγκαταλείψει! Διαβάστε το story.

Ibrahimovic's agent Mino Raiola arrives at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 26, 2010. Ibrahimovic's agent Mino Raiola meet Barcelona FC President Sandro Rosell and Adriano Galliani today at noon to negotiate the acquisition of the Swedish striker Zlatan Ibrahimovic. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ibrahimovic's agent Mino Raiola arrives at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 26, 2010. Ibrahimovic's agent Mino Raiola meet Barcelona FC President Sandro Rosell and Adriano Galliani today at noon to negotiate the acquisition of the Swedish striker Zlatan Ibrahimovic. (AP Photo/Manu Fernandez) ASSOCIATED PRESS

Ελάχιστοι είναι οι μάνατζερ που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου και μπορούν να λένε πως έχουν λάμψη ανάλογη με αυτή που εκπέμπουν οι μεγάλοι σταρ της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς και ένας εξ αυτών είναι αναμφίβολα ο Ιταλός Μίνο Ραϊόλα.

Πρόκειται για τον μάνατζερ που έχτισε από το... τίποτα μία απίστευτη καριέρα, που έχει κάνει deals αξίας πάνω από 400.000.000 ευρώ όλα αυτά τα χρόνια και ο οποίος έχει αυτή τη στιγμή στο πελατολόγιό του μερικά από τα πιο "hot" ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με Νο 1 τον Πολ Πογκμπά που για τον οποίο έβαλε στην τσέπη πάνω από 20 εκ.ευρώ όταν ο Γάλλος πήγε από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εδώ και ένα 24ωρο όμως ο Ραϊόλα μπορεί να αισθάνεται λίγο πιο "άδειος" και "φτωχός" αφού το μέχρι πρότινος δεύτερο ακριβότερο περιουσιακό του στοιχείο τον εγκατέλειψε!

Και όμως: βρέθηκε παίκτης να κάνει τρελό χουνέρι στον Ραϊόλα!

Σε ποιον αναφερόμαστε; Στον Ρομελού Λουκακού (πήγε το 2016 από την Έβερτον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται τώρα σε 76.500.000 λίρες), που αποφάσισε να πει αντίο στον ιστορικό μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, για να πάει στην Roc Nation Sports.

Τι εστί Roc Nation Sports; Η εταιρία που ιδρύθηκε από τον Αμερικανό ράπερ Jay-Z, το ψευδώνυμο του Σον Κόρεϊ Κάρτερ, συζύγου της διάσημης τραγουδίστριας Μπιγιονσέ.

Ο ίδιος ο Λουκακού ήταν εκείνος που ανακοίνωσε μέσω Twitter τη μεταπήδησή του στην εν λόγω εταιρία αφηνοντας στα... κρύα του λουτρού τον Ραϊόλα, με την Roc Nation Sports να έχει επίσης ως πελάτη και τον στόπερ της Μπάγερν Μονάχου, Τζερόμ Μπόατενγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK