Το μοιραίο λάθος της Τσέλσι με Εμπαπέ που εξόργισε τη... μητέρα του!

Μετά την αποκάλυψη του ταξιδιού του Εμπαπέ στο Λονδίνο για να δοκιμαστεί από την Τσέλσι σε ηλικία 13 ετών, έγινε γνωστό και ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ λόγος που δεν έγινε το deal. Η μητέρα του πάντως... δικαιώθηκε!

Το μοιραίο λάθος της Τσέλσι με Εμπαπέ που εξόργισε τη... μητέρα του!

Στερνή μου (ποδοσφαιρική) γνώση να σ'είχα πρώτα. Η Τσέλσι ήταν το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ που φλέρταρε με τον Κιλιάν Εμπαπέ όταν ήταν μόλις 13 ετών αλλά παρά το γεγονός πως οι άνθρωποί της είχαν για μία ολόκληρη εβδομάδα τον Γάλλο πιτσιρικά στο Λονδίνο να προπονείται και τους Αντσελότι και Ντρογκμπά να τον "ψήνουν", κατάφερα να τον χάσουν μέσα από τα χέρια τους.

Για την ακρίβεια τον άφησαν να φύγει και να επιστρέψει στην πατρίδα του χωρίς να έχει συμφωνήσει, με ένα αίτημά τους να γίνεται η αιτία για να εκνευρίσουν τη μητέρα του και να χάσουν κάθε ελπίδα απόκτησής του.

Τις λεπτομέρειες αυτής της πικρής "μπλε" ιστορίας τις έδωσε στη δημοσιότητα μέσω συνέντευξής του στην ιστοσελίδα "Goal.com" ο Σέρζε Ντάνιελ Μπόγκα, σκάουτ της Τσέλσι μέχρι το 2014.

Το μοιραίο λάθος της Τσέλσι με Εμπαπέ που εξόργισε τη... μητέρα του!

"Δοκιμάστηκε σε έναν αγώνα των τμημάτων υποδομής και δεν έπεισε τους ανθρώπους της Τσέλσι επειδή δεν προσέφερε αρκετά στο αμυντικό κομμάτι.

Τότε, ρώτησαν τη μητέρα του αν θα μπορούσε να τον ξαναφέρει για δεύτερο δοκιμή και εκείνη αρνήθηκε", ξεκαθάρισε αρχικά ο πρώην σκάουτ των Λονδρέζων, με τον νεαρό Κιλιάν να αγωνίζεται εκείνη την εποχή στην Μποντί, έναν μικρό σύλλογο στα προάστια του Παρισιού.

"Ο γιος μου δεν θα επιστρέψει, είτε θα τον υπογράψουν ή σε πέντε χρόνια από τώρα θα αναγκαστούν να προσφέρουν 50.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν", φέρεται να είπε τότε η μητέρα του κλείνοντας έτσι οριστικά την πόρτα στην Τσέλσι.

"Αμυντικά, δεν ήταν καλός. Όταν έπαιρνε τη μπάλα ήταν εκπληκτικός, όμως χωρίς τη μπάλα δεν έκανε και πολλά.

Είναι ο τύπος του παίκτη που όλοι θέλουν να δουν, έχει όλα όσα απαιτείται να έχει ένας μοντέρνος παίκτης και για να συνεχίσει να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στα επόμενα δέκα χρόνια", πρόσθεσε ο Μπόγκα για τον νυν άσο της Παρί και της εθνικής Γαλλίας.

Μετά από την αποκάλυψη αυτής της ιστορίας, το σίγουρο είναι πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θα έχει εκνευριστεί με αρκετό κόσμο από το προπονητικό επιτελείο της Τσέλσι, την ώρα που η μητέρα του παίκτη μόνο δικαιωμένη μπορεί να αισθάνεται. Αν και τα 50 μύρια που προέβλεψε, ήταν τελικά (πολύ) λίγα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK