Ανανέωσε με τη Λέστερ ο Βάρντι!

Η Λέστερ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τζέιμι Βάρντι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ανανέωσε με τη Λέστερ ο Βάρντι!

Κάτοικος Λέστερ θα παραμείνει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Τζέιμι Βάρντι. Οι "αλεπούδες" ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας με τον Άγγλο επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2020, με παράλληλη -γενναία- αύξηση των ετήσιων αποδοχών του. Ο 29χρονος άσος θα αμείβεται με περίπου 5.000.000 ευρώ τον χρόνο, όντας ένας απ' τους πιο ακριβοπληρωμένους Άγγλους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Λέστερ συμφώνησε την Πέμπτη (23/06) με τους εκπροσώπους του Τζέιμι Βάρντι να ανανεωθεί το συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού με την πρωταθλήτρια Αγγλίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Κι οι δύο πλευρές ελπίζουν πως μέσω αυτής της ανακοίνωσης θα δοθεί ένα τέλος στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το μέλλον του Τζέιμι.

Ο Τζέιμι θα συνεχίσει να είναι επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις της εθνικής Αγγλίας προκειμένου να πετύχει τους στόχους της στο Euro 2016.

Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο ούτε από τον σύλλογο, αλλά ούτε από τον παίκτη μέχρι να ολοκληρωθεί η διοργάνωση στα γήπεδα της Γαλλίας".

Την εφετινή σεζόν ο 29χρονος άσος ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών στην ξέφρενη πορεία της Λέστερ προς τον τίτλο, πετυχαίνοντας 24 γκολ και μοιράζοντας 8 ασίστ σε 38 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις. Θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν πληροφορίες περί πρότασης της Άρσεναλ ύψος 26.000.000 ευρώ για την απόκτηση του, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως ο Άγγλος άσος θα παραμείνει, προς το παρόν, στις "αλεπούδες". Βέβαια, δεν αποκλείεται η ανανέωση να είναι μίας μορφής πίεση προκειμένου η Λέστερ να αποκομίσει όσα περισσότερα γίνεται από την πώλησή του.

Η ανακοίνωση:

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

News 24/7

24MEDIA NETWORK