Από τα χρήματα του Μαχρέζ η Λέστερ θα... ταΐσει ένα "άγριο λιοντάρι"

Η Λέστερ έγινε πλουσιότερη κατά 68.000.000 ευρώ και λίαν συντόμως μερικά απ' αυτά τα χρήματα θα τα επενδύσει σ' έναν ποδοσφαιριστή της που κάνει φοβερά πράγματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Προσέχει για να μην... τρέχει η Λέστερ. Οι "αλεπούδες" φημολογείται πως αμέσως μόλις επιστρέψει στην Αγγλία ο Χάρι Μαγκουάιρ θα του αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο!

Συγκεκριμένα, οι πρώην πρωταθλητές θέλουν να εκτοξεύουν τις αποδοχές του στις 120.000 λίρες την εβδομάδα.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι επειδή τα μεγάλα κλαμπ στο Νησί άρχισαν να καλοβλέπουν την περίπτωσή του, η Λέστερ θέλει να τον "δέσει" για να τον πουλήσει ακριβότερα αν έρθει πρόταση.

O Μαγκουάιρ είχε έρθει στην Λέστερ το καλοκαίρι του 2017 έναντι 13.000.000 ευρώ από την Χαλ και πλέον κοστίζει πάνω από 25.000.000 ευρώ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).