Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Βάρντι

Περίπου 40.000.000 ευρώ θα χρειαστεί να πληρώσει στη Λέστερ όποια ομάδα θελήσει να κάνει δικό της τον Τζέιμι Βάρντι.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Τζέιμι Βάρντι υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λέστερ μέχρι το 2019, διπλασιάζοντας τις εβδομαδιαίες απολαβές του.

O 29χρονος, που είναι και ο πρώτος σκόρερ των "αλεπούδων" στη φετινή τρελή πορεία τους προς την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League, έχει σημειώσει 19 γκολ και έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα κορυφαίων συλλόγων με τις εμφανίσεις του.

Όποια ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της όμως θα πρέπει να πληρώσει πολλά. Όπως αποκαλύπτουν οι "Times", η ρήτρα αποδέσμευσης του Βάρντι φτάνει περίπου τα 40.000.000 ευρώ! Υπενθυμίζεται ότι η Λέστερ πλήρωσε κάτι περισσότερο από 1.000.000 για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2012 από τη Φλίτγουντ Τάουν.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.