Επική αντίδραση Ρανιέρι: "Είμαστε στο Champions League, ντιλί ντινγκ, ντιλί ντονγκ"!

Ο τεχνικός της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του που οι "αλεπούδες" θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν στο Champions League, ενώ παράλληλα σε ό,τι αφορά την υπόθεση τίτλος ζήτησε από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να.... ηρεμήσει! Δείτε το VIDEO.

Επική αντίδραση Ρανιέρι: "Είμαστε στο Champions League, ντιλί ντινγκ, ντιλί ντονγκ"!

Το ονειρικό ταξίδι της Λέστερ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνεχίζεται, με τις "αλεπούδες" να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς μπροστά από την Τότεναμ, με τέσσερις στροφές να απομένουν για την ολοκλήρωση της Premier League.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με τη Σουόνσι, ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του που η ομάδα του θα αγωνίζεται στο Champions League της επόμενης περιόδου. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη μάχη του πρωταθλήματος, ο Ιταλός τεχνικός απάντησε με μία επική ατάκα:

"Είμαστε στο Champions League, κύριε! Είμαστε στο Champions League! Ντιλί ντινγκ, ντιλί ντονγκ! Έλα! Το ξεχνάτε. Είναι ένα φανταστικό κατόρθωμα. Εκπληκτικό. Συγχαρητήρια σε όλους. Τον ιδιοκτήτη, τους φιλάθλους, το προπονητικό επιτελείο, τους παίκτες. Είναι απίστευτο. Τώρα πάμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Μόνο αυτό απομένει.", ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε μέσω κάμερας στον τεχνικό της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, λέγοντάς του, χαριτολογώντας: "Μαουρίτσιο, ηρέμησε"!

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK