Η ευλογία και η πρόβλεψη του Βουδιστή μοναχού για τη Λέστερ

Η Ταϊλάνδη, χώρα από την οποία κατάγεται ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha, ξαγρύπνησε για να πανηγυρίσει τον τίτλο των "αλεπούδων", ενώ την ίδια ώρα ο Βουδιστής μοναχός, Phra Prommangkalachan, έκανε την καθιερωμένη προσευχή του για την ομάδα του Ρανιέρι.

Η ευλογία και η πρόβλεψη του Βουδιστή μοναχού για τη Λέστερ

Ο Pirom Methaveerapong, ένας ποδοσφαιρόφιλος Ταϊλανδός επιχειρηματίας, κοιμήθηκε χθες βράδυ στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης με τη σιγουριά ότι θα ξυπνήσει με την ομάδα του να έχει στεφθεί πρωταθλήτρια. Ξύπνησε γύρω στις 4:00 ώρα Ταϊλάνδης και ενημερώθηκε για το σκορ του αγώνα στο Τσέλσι-Τότεναμ. Αφού έμαθε τη συνέβη, συνέχισε τον ύπνο του.

"Δεν είχα καμία αμφιβολία" είπε με δηλώσεις του στην "Telegraph", λίγο μετά το δεύτερο ξύπνημά του. "Πάντα περίμενα ότι η Λέστερ θα στεφθεί πρωταθλήτρια, γιατί πιστεύω πολύ στον μοναχό Phra Prommangkalachan", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Ο μοναχός Phra Prommangkalachan είχε προβλέψει με δήλωση του στην "Telegraph" πριν από το σαββατοκύριακο, ότι η Λέστερ θα στεφθεί πρωταθλήτρια με το πέρας των αγώνων του διημέρου. "Δεν έχει να κάνει με μαγεία. Μπορούμε μόνο να προσφέρουμε πνευματική υποστήριξη", είχε ξεκαθαρίσει.

Η ευλογία και η πρόβλεψη του Βουδιστή μοναχού για τη Λέστερ

Ο Phra Prommangkalachan προσευχόταν συνεχώς από τις 2:00 έως τις 4:00 (ώρα Ταϊλάνδης) στη διάρκεια του αγώνα της Τσέλσι με την Τότεναμ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος: "Προσευχόμουν αυτό το δίωρο, όμως η επιτυχία δεν ήρθε από εμένα, αλλά από την ομάδα και την καλοσύνη του ιδιοκτήτη.

Ο Vichai (Srivaddhanaprabha) είναι ένας πολύ ισχυρός και αφοσιωμένος Βουδιστής ,ο οποίος έχει κάνει πολλά καλά έργα. Με τις καλές πράξεις του συμβάλει στη δημιουργία υποστήριξης που γίνεται δύναμη για Λέστερ. Ο σύλλογος επωφελείται έτσι από αυτό το καλό κάρμα".

Ταξίδια στην Αγγλία και ευλογία

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha, οργανώνει ταξίδια από την Μπανγκόκ στην Αγγλία, προκειμένου μοναχοί να επισκέπτονται την ομάδα, ενώ ο Phra Prommangkalachan έχει βρεθεί στο Λέστερ κι έχει ευλογήσει τους ποδοσφαιριστές και το γήπεδο των "αλεπούδων".

Η ευλογία και η πρόβλεψη του Βουδιστή μοναχού για τη Λέστερ

Μάλιστα ο ναός "Wat Traimitr Withayaram", στον οποίο δραστηριοποιείται ο Phra Prommangkalachan, έγινε κέντρο προσευχής για τους φίλους της Λέστερ στην Μπανγκόκ, δεδομένης της δημοφιλίας του 64χρονου μοναχού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θέμης Καίσαρης: Έτσι έγινε το θαύμα από τον Ρανιέρι
Epic fail: Η πιο άστοχη δήλωση της χρονιάς για τη Λέστερ
Χίντινκ: "Με ευχαρίστησε με τρεμάμενη φωνή ο Ρανιέρι"
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ: Τα δύο νέα VIDEOS από το σπίτι του Βάρντι
Στους ισχυρούς του Champions League η Λέστερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK