Με μαύρα περιβραχιόνια στο Λονδίνο οι παίκτες της Λέστερ

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι, άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια και οι άνθρωποι της Λέστερ αποφάσισαν να τον τιμήσουν με ξεχωριστό τρόπο (photos).

Μετά από μία δυναστεία 70 ετών χωρίς διακοπή (ο μακροβιότερος μονάρχης στην ιστορία), ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας και η Λέστερ, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο επίσης Ταϊλανδός Βισάι Στριβανταναμπράβχα, τον τίμησε με ξεχωριστό τρόπο.

 

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (14/10), οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, οι διοικούντες και οι υπάλληλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο των "αλεπούδων" και κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση των πρωταθλητών Αγγλίας.

 

Οι "αλεπούδες" έκαναν μάλιστα επίσημο αίτημα στην αγγλική ομοσπονδία που έγινε δεκτό και το οποίο θα επιτρέψει στους παίκτες του Κλάουντιο Ρανιέρι να παραταχθούν με μαύρα περιβραχιόνια το μεσημέρι του Σαββάτου (14:30) για τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Τσέλσι στο "Stamford Bridge".