Νέο "χρυσό" συμβόλαιο για Ρανιέρι ετοιμάζει η Λέστερ

Με την απίστευτη πορεία του με την Λέστερ ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα κερδίσει, όπως όλα δείχνουν, ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της καριέρας του. Διαβάστε πόσα χρήματα ετοιμάζονται να του προσφέρουν οι "αλεπούδες".

Νέο "χρυσό" συμβόλαιο για Ρανιέρι ετοιμάζει η Λέστερ

Η πορεία πρωταθλητισμού που κάνει η Λέστερ τη φετινή σεζόν οφείλεται κατά πολύ στον προπονητή της, Κλαούντιο Ρανιέρι. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ιθύνοντες του συλλόγου και γι' αυτό είναι έτοιμοι να "δέσουν" τον Ιταλό προσφέροντάς του συμβόλαιο με διπλάσιες αποδοχές από αυτές που έχει αυτή τη στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα ο Ρανιέρι έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 1.900.000 ευρώ το χρόνο με τις "αλεπούδες", όμως το καινούργιο που του ετοιμάζουν θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 3.800.000 ευρώ!

Νούμερο πραγματικά απίστευτο που θα είναι κι ένα από τα μεγαλύτερα της καριέρας του. Αυτή τη στιγμή πάντως ο ίδιος δεν θέλει να κάνει κάποια κουβέντα. Περιμένει να τελειώσει η σεζόν και να δει τι θα έχει καταφέρει η ομάδα του. Η προοπτική του Champions League βέβαια μόνο ασυγκίνητο δεν τον αφήνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρανιέρι: "Αγαπώ τους Έλληνες αν και με απέλυσαν"

KOYIZ: Πόσο καλά ξέρεις την αρμάδα από το Λέστερ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK