Ο Λίνεκερ θα παρουσιάσει με εσώρουχα το MOTD λόγω Λέστερ!

Η Λέστερ κατέκτησε το πρωτάθλημα Αγγλίας και ο Γκάρι Λίνεκερ έχασε ένα... στοίχημα που θα το πληρώσει πολύ ακριβά!

Ο Λίνεκερ θα παρουσιάσει με εσώρουχα το MOTD λόγω Λέστερ!

Ο Γκάρι Λίνεκερ καλείται να υλοποιήσει την υπόσχεσή του σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου από τη Λέστερ και να πραγματοποιήσει την πρώτη εκπομπή του σόου "Match of the Day" τη νέα σεζόν μόνο με τα εσώρουχα!

Ο επί επτά χρόνια επιθετικός των "αλεπούδων" μετέδιδε το πάθος του για την ομάδα όλο αυτό το διάστημα και με ένα tweet στα μέσα Δεκεμβρίου μετά από τη νίκη με 2-1 επί της Τσέλσι στο "Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ" είχε ρίξει την πρώτη... βόμβα.

"ΝΑΙ! Εάν η Λέστερ πάρει την Premier League, θα κάνω το πρώτο MOTD της επόμενης σεζόν μόνο με τα εσώρουχα", έγραψε εκστασιασμένος στο twitter.

Ο χρόνος κυλούσε, η Λέστερ δεν έχανε έδαφος και στις 2 Μαρτίου, μετά από ευνοϊκά αποτελέσματα των αντιπάλων, ο Λίνεκερ επιβεβαίωσε: "Τα αποτελέσματα σήμερα!!!! Φαίνεται πως υπάρχει κάποιου είδους συνομωσία για να με βγάλει μόνο με τα εσώρουχα. Πάμε!"

Λίγο αργότερα κι ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Νότια Αφρική, ο παρουσιαστής της ιστορικής εκπομπής του "BBC" ξαναχτύπησε μέσω instagram, με μία φωτογραφία που τον δείχνει μόνο με το μαγιό του, γράφοντας το μήνυμα: "Οι πρόβες για το MOTD πηγαίνουν καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λέστερ, απλά η καλύτερη της Premier League
Τα καλύτερα tweets για Ρανιέρι: "Έχασε από τα Φερόε, κέρδισε την Premier League"
Έτσι πανηγυρίζουν οι πρωταθλητές!

News 24/7

24MEDIA NETWORK