Ο Ρανιέρι... διέλυσε τη Λέστερ με δυο λέξεις!

Η... κατάρα του Ρανιέρι κατατρώει την Λέστερ, αφού μετά την απόλυση του έχει αλλάξει τρεις τεχνικούς! Στον Ιταλό έγινε η... απαγορευμένη ερώτηση από τις "αλεπούδες" και απάντησε με δυο "σκληρές" λέξεις.

Τη σεζόν 2015-2016 ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε το... ακατόρθωτο. Να πάρει πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ με την Λέστερ. Άλλες εποχές δεν θα ήταν κάτι το τόσο απίθανο, όμως "σήμερα" που παίζουν μπάλα τα... λεφτά μοιάζει με θαύμα!

Κι ενώ όλα έδειχναν πως θα έριχνε... άγκυρα στις "αλεπούδες", τον Φεβρουάριο του 2017 απολύθηκε λόγω της κακής πορείας της ομάδας και της κόντρας που είχε με κάποιους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές (στην Αγγλία βούιζε ο τόπος για τον Τζέιμι Βάρντι).

Ο Ρανιέρι δεν τα έβαψε μαύρα και συμφώνησε λίγο αργότερα με την Ναντ, με την οποία φέτος τα πηγαίνει εξαιρετικά (βρίσκεται στην 5η θέση). Το ίδιο δεν συμβαίνει όμως και στην Λέστερ που έχει αλλάξει τρεις προπονητές από τότε! Αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με την corrieredellosport.it οι Άγγλοι έριξαν τα... μούτρα τους και του ζήτησαν να γυρίσει πίσω.

Τι απάντησε; "Όχι, ευχαριστώ". Με δυο λέξεις τους... διέλυσε την ψυχολογία και πήρε την εκδίκηση του. Οι "αλεπούδες" πάντως συμφώνησαν με τον Κλοντ Πιέλ στα τέλη Οκτωβρίου και μένει να δούμε αν θα αντέξει στον... ηλεκτρικό πάγκο.

AP Photo/Miguel Morenatti, FILE

Γ.