Όταν ο Βάρντι ήθελε να παρατήσει το ποδόσφαιρο

Μία ανάσα από το να σταματήσει την μπάλα, πρωταθλητής Αγγλίας και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Η ζωή του Τζέιμς Βάρντι τα είχε όλα, και ο προπονητής του Κρεγκ Σέξπιρ αποκαλύπτει τις τάσεις φυγής του γνωστού φορ.

Leicester City's Jamie Vardy, left, celebrates scoring his side's third goal goal during the English Premier League soccer match between Leicester and Liverpool, at the King Power Stadium, in Leicester, England, Monday Feb. 27, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Leicester City's Jamie Vardy, left, celebrates scoring his side's third goal goal during the English Premier League soccer match between Leicester and Liverpool, at the King Power Stadium, in Leicester, England, Monday Feb. 27, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP

Η ζωή του Τζέιμς Βάρντι είναι γνωστό πως δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Ξεκίνησε να παίζει σε ερασιτεχνικές ή χαμηλές επαγγελματικές κατηγορίες, πείθοντας όμως την Λέστερ, όταν αγωνιζόταν στην Championship, να επενδύσει σε αυτόν λόγω της έντονης σχέσης που είχε με την αντίπαλη εστία.

Η πρώτη του χρονιά όμως δεν ήταν η αναμενόμενη για τον 30χρονο Άγγλο, σκοράροντας μόλις 5 φορές σε 29 εμφανίσεις με τις "αλεπούδες". Ο ίδιος φαίνεται πως είχε πάρει κατάκαρδα την όχι και τόσο παραγωγική συγκομιδή του, σκεπτόμενος ακόμα και να παρατήσει το ποδόσφαιρο και να φύγει προς... Ίμπιθα μεριά!

Ο σημερινός του προπονητής όμως, ήταν εκεί για να τον πείσει να μείνει και να μην παρατήσει την μπάλα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος: " Το μόνο που έκανα ήταν να του λέω για τις ικανότητές του και ότι πίστευα πως μπορεί να συνεχίσει. Του είπαμε πως θα μπορούσε να παίξει όχι μόνο στη Premier League, αλλά να φτάσει μέχρι και στην εθνική ομάδα. Του είπαμε πως τον θέλουμε και πως πιστεύουμε σε αυτόν. Ευτυχώς δεν πήγε στην Ίμπιθα και πιστεύω πως πήρε την σωστή απόφαση".

Και ο Βάρντι όπως φαίνεται... σίγουρα πήρε τη σωστή απόφαση, πανηγυρίζοντας την επόμενη χρονιά την άνοδο στη Premier League, και το 2016 την κατάκτηση του τροπαίου, σκοράροντας μάλιστα 24 γκολ σε 38 εμφανίσεις.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά "βρήκε το δρόμο του" προς την εθνική ομάδα, έχοντας ήδη 16 εμφανίσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK