Ούτε που νοιάστηκε: Στα σκουπίδια κατέληξε η Lamborghini...

Το σοβαρό ατύχημα του Τζεφ Σλουπ και η ατάκα στους αστυνομικούς αμέσως μετά.

Ο Τζεφ Σλουπ τράκαρε απώλεσε σε μια στιγμή... 220.000 ευρώ. Την περασμένη Δευτέρα ο Γκανέζος ακραίος της Λέστερ έχασε τον έλεγχο της "μαύρης γαζέλας" που οδηγούσε και κατέληξε εκτός δρόμου, πάνω σ' ένα δέντρο, λόγω κακοκαιρίας-ολισθηρότητας, ίσως και ταχύτητας.

Η πολυτελής Lamborghini του έγινε παλιοσίδερα, αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος βγήκε σώος από την καμπίνα, χωρίς καν γρατζουνιά, ξεστόμισε τη θεϊκή ατάκα: μην αγχώνεστε παιδιά, έχω άλλα τρία αυτοκίνητα να διαλέξω... Ένα εξ αυτών η σούπερ BMW που χαρίστηκαν ως μπόνους τίτλου σε κάθε παίκτη του Ρανιέρι για τον περυσινό τίτλο.

Τουλάχιστον αυτό εκμυστηρεύτηκαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος για να βοηθήσουν, μαζί και οι αυτόπτες μάρτυρες. Ένας εξ αυτών δήλωσε στη Sun: "Ήταν πάρα πολύ τυχερός που δεν χτύπησε σοβαρά ή σκοτώθηκε. Έπρεπε να δείτε το βαθούλωμα στο αυτοκίνητο, ήταν ακριβώς πάνω από το κεφάλι...".

Ήταν τόσο... αδιάφορος ο Σλουπ που την Τρίτη έπαιξε κανονικά με τις "αλεπούδες" στο ματς με την Μπριζ.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!