"Πόρτα" σε κλαμπ για τους παίκτες της Λέστερ

Τι κι αν κάνουν πορεία πρωταθλητισμού στην Premier League, οι παίκτες της Λέστερ κατάφεραν να "φάνε πόρτα" σε κλαμπ του Λονδίνου.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη τους με 1-0 κόντρα στην Γουόφορντ οι παίκτες της Λέστερ αποφάσισαν να βγουν για να το γιορτάσουν. Άλλωστε η ομάδα τους μετά το 2-2 της Τότεναμ με την Άρσεναλ ξέφυγε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Ο Ντάνι Ντρινκγουτότερ είχε και γενέθλια και αποφάσισε να κεράσει τους συμπαίκτες του Κινγκ, Τζέιμς και Χάμερ στο γνωστό κλαμπ "Mayfair" του Λονδίνου.

Ωστόσο "έφαγαν πόρτα" (!) με τους ανθρώπους του μαγαζιού να μην τους επιτρέπουν την είσοδο. Την ίδια ώρα στο μαγαζί έφτασαν μερικοί παίκτες της Τότεναμ, οι οποίοι μπήκαν σαν... βασιλιάδες! Τι κι αν έπαιρναν τηλέφωνα γνωστούς και φίλους, δεν έγινε τίποτα και τελικά κατέληξαν να φύγουν με ταξί με προορισμό ένα άλλο κέντρο διασκέδασης.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η είδηση έφτασε γρήγορα στα αυτιά των "λαγωνικών" των σκανδαλοθυρικών εφημερίδων του Νησιού και το πικάρισμα στους παίκτες του Ρανιέρι άρχισε...