Πρόστιμο για... χασούρα 23.500.000€ στην Λέστερ!

Μπορεί το 2016 η Λέστερ να κέρδισε την Πρέμιερ Λιγκ, για να ανέβει στην πρώτη κατηγορία όμως χρειάστηκε να ρισκάσει πολλά. Για την ακρίβεια 23.500.000€! Δυο χρόνια αργότερα ήρθε ο... λογαριασμός για παράβαση του Financial Fair Play. Τι ποσό θα πληρώσουν οι "αλεπούδες".

Το 2014 οι φίλοι της Λέστερ νόμιζαν πως η επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να τους συμβεί. Δυο χρόνια αργότερα έζησαν και δεύτερη... κορύφωση, με την ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι να κάνει την έκπληξη της εικοσαετίας και να κερδίζει το πρωτάθλημα κόντρα σε... μεγαθήρια.

Για να κερδίσει όμως την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ χρειάστηκε να μπει μέσα κατά 23.500.000€. Η διοίκηση του συλλόγου βλέποντας πως η ομάδα πηγαίνει... τρένο, αύξησε το μπάτζετ και στο τέλος δικαιώθηκε.

Η Football League, ωστόσο, δεν... ξεχνάει και δυο χρόνια μετά τον θρίαμβο έριξε πρόστιμο 3.500.000€ στην Λέστερ για παραβίαση του Financial Fair Play (με βάση τους τότε κανόνες)! Ουσιαστικά οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμβιβασμό χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη κύρωση για τις "αλεπούδες".

AP Photo/Rui Vieira

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο, το μεγάλο.