Προβάδισμα Μαντσίνι για Λέστερ

Ιταλός φεύγει, Ιταλός έρχεται. Οι πρωταθλητές Αγγλίας, φέρονται να επιμένουν "ιταλικά" και να έχουν προσεγγίσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ως αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Προβάδισμα Μαντσίνι για Λέστερ

Τέλος εποχής Ρανιέρι στη Λέστερ, με τις "αλεπούδες" να έχουν βγει στο κυνήγι για την επιλογή του άξιου αντικαταστάτη. Ήδη ο αγγλικός τύπος έχει βρει τον εκλεκτό των πρωταθλητών, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι -σύμφωνα με τις πληροφορίες-, να είναι ο επικρατέστερος αυτή την στιγμή.

Ο Ιταλός τεχνικός που έχει ήδη εμπειρία από τη Premier League, από το πέρασμά του στη Μάντσεστερ Σίτι τη περίοδο 2009-2013 (κατακτώντας και πρωτάθλημα το 2012), έχει να εργαστεί από τον περασμένο Αύγουστο που έφυγε από την Ίντερ.

Το "Sky Sports" σε tweet του αποκάλυψε πως οι πρωταθλητές φέρονται να συζητούν με τον πρώην παίκτη τους (είχε περάσει από αυτούς στο κλείσιμο της καριέρας του το 2001), με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμα και για συμφωνία που θα διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι. Να προστεθεί ότι από τις "αλεπούδες" δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη τοποθέτηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK