Ρίσκαρε 100 λίρες για τη Λέστερ και σήμερα πανηγυρίζει

Οι ιστορίες των παικτών του στοιχήματος που πίστεψαν στο θαύμα της Λέστερ και ρίσκαραν λίγα από τα χρήματα τους, συνεχίζουν να έρχονται στην... επιφάνεια.

Ρίσκαρε 100 λίρες για τη Λέστερ και σήμερα πανηγυρίζει

Σύμφωνα με την "Τelegraph", ένας ανώνυμος χρήστης ανταλλακτηρίου στοιχημάτων στη Βρετανία πόνταρε 100 λίρες στη Λέστερ τον περασμένο Οκτώβριο, σε απόδοση 2000/1 και σήμερα έγινε πλουσιότερος κατά 200.000 λίρες.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο τυχερός παίκτης του στοιχήματος είχε άποψη για την ομάδα του Ρανιέρι, αφού είχαν παιχτεί ήδη οι πρώτες αγωνιστικές και πόνταρε στη κατάκτηση του τίτλου με απόδοση μικρότερη από την αρχική (5000/1), αλλά σε καμία περίπτωση αμελητέα.

Το αξιοσημείωτο στην περίπτωσή του είναι ότι κράτησε το στοίχημα και δεν το απέσυρε. Είναι γνωστή άλλωστε η περίπτωση ενός άλλου παίκτη του στοιχήματος, που ήταν και οπαδός της Λέστερ, ο οποίος δέχτηκε να το αποσύρει το στοίχημά του τον περασμένο Μάρτιο έναντι 70.000 λιρών, ενώ αν το κρατούσε, σήμερα θα ήταν πλουσιότερος κατά 250.000 λίρες. Τελικά έμεινε να πανηγυρίζει για τον τίτλο της ομάδας του, έχοντας όμως την πικρία που δεν πίστεψε μέχρι τέλους σ' αυτήν.

Ένας άλλος Βρετανός φίλαθλος που είχε τη φαεινή ιδέα να παίξει τη Λέστερ να κατακτήσει την Premier League στις αρχές Αυγούστου, μία εβδομάδα αργότερα το μετάνιωσε και "τράβηξε" πίσω τα λεφτά του! Πόνταρε μισή λίρα, θα έπαιρνε 2.500 λίρες, αλλά τελικά "κέρδισε" 45 σεντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θέμης Καίσαρης: Έτσι έγινε το θαύμα από τον Ρανιέρι
Epic fail: Η πιο άστοχη δήλωση της χρονιάς για τη Λέστερ
Χίντινκ: "Με ευχαρίστησε με τρεμάμενη φωνή ο Ρανιέρι"
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ: Τα δύο νέα VIDEOS από το σπίτι του Βάρντι
Στους ισχυρούς του Champions League η Λέστερ
Η ευλογία και η πρόβλεψη του Βουδιστή μοναχού για τη Λέστερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK