Θες να γίνεις σαν τον Βάρντι; Ιδού η παράξενη δίαιτά του!

Ο Τζέιμι Βάρντι από ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής έγινε παγκόσμιος σταρ των γηπέδων! Εκτός από θέληση και προπόνηση όμως έπαιξε ρόλο και η περίεργη δίαιτα που ακολούθησε. Και δεν μπορείτε να φανταστείτε από τι αποτελείται.

Θες να γίνεις σαν τον Βάρντι; Ιδού η παράξενη δίαιτά του!

Πίνετε πολύ espresso; Τρώτε ομελέτες και καταναλώνετε Red Bull; Ε τότε είστε στο σωστό δρόμο για να γίνεται σαν τον Τζέιμι Βάρντι!

Εκπλήσσεστε; Το ίδιο και πολλοί οπαδοί του Άγγλου επιθετικού, όμως αυτή είναι η αλήθεια. Και την αποκάλυψε ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφορεί.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την δίαιτα που ακολουθεί για να φτάσει στην κορυφή με τη Λέστερ:

"Στην αρχή της σεζόν 2013-2014, έκανα κάποιες αλλαγές στη ρουτίνα πριν από τους αγώνες, την οποία διατηρώ μέχρι και σήμερα. Εάν ο αγώνας αρχίζει παραδοσιακά στις 15:00 το μεσημέρι (σ.σ. ώρα Αγγλίας), θα πιο ένα κουτάκι Red Bull μόλις ξυπνήσω, το οποίο το τελειώνω σε τριάντα δευτερόλεπτα".

"Δεν παίρνω πρωινό και δεν τρώω τίποτα άλλο μέχρι να φάω ομελέτα με τυρί-ζαμπόν και μαγειρεμένα φασόλια στις 11:30. Τα κατεβάζω με ακόμα ένα Red Bull, που επίσης πίνω γρήγορα".

"Όσο περιμένουμε να περάσει ο χρόνος, πίνω έναν διπλό εσπρέσο, συνήθως με τον στόπερ μας, Μάρτσιν Βασιλέβσκι. Μπαίνουμε στα αποδυτήρια 1,5 ώρα πριν από τη σέντρα και πίνω γρήγορα το τρίτο Red Bull, αλλά αυτό το πίνω μέχρι να βγούμε έξω για προθέρμανση, αφήνοντας λίγο για όταν επιστρέψουμε".

"Οπότε, τρία Red Bull, ένα διπλό εσπρέσο και μία ομελέτα με τυρί και ζαμπόν με κάνουν να τρέχω σαν τρελός στους αγώνες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK