Το μυστικό του Βάρντι στο σκοράρισμα

Ο Τζέιμι Βάρντι βρίσκεται σε τρομερή... φόρμα, σκοράροντας συνεχώς με τη φανέλα της Λέστερ. Ποιο είναι το μυστικό του; Διαβάστε όσα αποκάλυψε.

Το μυστικό του Βάρντι στο σκοράρισμα

Ο Τζέιμι Βάρντι έχει βρει φέτος 21 φορές δίχτυα με τη φανέλα της Λέστερ στο πρωτάθλημα, μετρώντας ένα λιγότερο γκολ από τον Χάρι Κέιν που βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Premier League.

Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας του 29χρονου; Ο Κλαούντιο Ρανιέρι! Ο άσος των "αλεπούδων" αποκάλυψε πως ο προπονητής του δεν τον αφήνει να εξασκεί το σουτ του στις προπονήσεις για να... ξεκουράζει τα πόδια του και να κρατά τις καλές προσπάθειες για τα παιχνίδια.

"Δεν έχω την ευκαιρία να εξασκηθώ στα τελειώματα των φάσεων επειδή η συγκεκριμένη προπόνηση γίνεται νωρίς μέσα στην εβδομάδα και ο προπονητής μου θέλει να ξεκουράζω τα πόδια μου. Οπότε, όταν κάνουμε αυτή την προπόνηση μου λέει να πάω μέσα (σ.σ στα αποδυτήρια)", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το κλίμα στις προπονήσεις ο Βάρντι είπε: "Πάντα γελάμε. Στην προπόνηση πάντα λέμε αστεία και γελάμε. Έτσι είμαστε, όλοι είναι χαλαροί και ο προπονητής θέλει να είμαστε έτσι. Το καλό με αυτή την ομάδα είναι ότι είμαστε δεμένοι. Έτσι ήμασταν από την πρώτη μέρα".

Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν κάνει ο Ρανιέρι στις προπονήσεις αποδίδει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εκτόξευση στις τιμές των εισιτηρίων της Λέστερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK