"Τρελάθηκε" ο Ρανιέρι και "την έπεσε" στον διαιτητή!

Ο Κλάουντο Ρανιέρι είχε έντονα παράπονα στο ημίχρονο του αγώνα με την Στόουκ που βρήκε τον Βάρντι να αντικρίζει κόκκινη κάρτα και στο φινάλε... ξέσπασε. Δείτε το VIDEO!

"Τρελάθηκε" ο Ρανιέρι και "την έπεσε" στον διαιτητή!

Αυτόν τον Κλάουντιο Ρανιέρι δεν τον έχουμε συνηθίσει! Αναφερόμαστε φυσικά στο ημίχρονο του αγώνα Στόουκ-Λέστερ στο "Britannia" που βρήκε τους "πότερς" να προηγούνται με δύο γκολ διαφορά, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Αγγλίας να είναι σε έξαλλη κατάσταση και να πλησιάζει τον διαιτητή Κρεγκ Πόουσον με άγριες διαθέσεις, για να μπει -ευτυχώς- στη μέση ο Κάσπερ Σμάιχελ και να αποτρέψει τα χειρότερα...

Τί είχε συμβεί και είχε κάνει τον άλλοτε ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας να "βγει από τα ρούχα" του; Η σημαντικότερη φάση που τον είχε ενοχλήσει ήταν εκείνη του 28ου λεπτού, με τον διαιτητή να βγάζει την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του και να την δείχνει στον Τζέιμι Βάρντι επειδή πήγε με τα δύο πόδια για να κόψει τον Μαμέ Μπιράν Ντιούφ, με τον στράικερ των "αλεπούδων" να βρίσκει πάντως τη μπάλα.

Εκτός από την απευθείας κόκκινη (πρώτη στην καριέρα του) στον Βάρντι, άλλοι πέντε παίκτες της Λέστερ είδαν κίτρινη κάρτα πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ενώ το δεύτερο γκολ της Στόουκ, που είχε την υπογραφή του Τζο Άλεν, προήλθε από πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος του Ντάνι Σίμπσον.

"Τρελάθηκε" ο Ρανιέρι και "την έπεσε" στον διαιτητή!

Ευτυχώς που οι Λεονάρντο Ουγιόα στο 74' και Ντάνιελ Αμάρτεϊ στο 88' ισοφάρισαν για το τελικό 2-2 και έτσι ο Ρανιέρι έφυγε πιο ήρεμος για τη συνέντευξη Τύπου στο φινάλε του αγώνα...

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΡΑΝΙΕΡΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

ΣΤΟΟΥΚ - ΛΕΣΤΕΡ 2-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK