Άλλαξε ένα γράμμα στο όνομα και έκανε το τρολάρισμα της 10ετίας!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγινε... εφιάλτης με τα γκολ του για την Ρόμα και σύνθημα στα χείλη των φίλων της Λάτσιο. Ένας μάλιστα είχε φοβερή έμπνευση θέλοντας να τρολάρει την ομάδα του Κώστα Μανωλά (PHOTO).

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η αντιπαλότητα της Ρόμα με την Λάτσιο στην Ρώμη αλλά και σε όλη την Ιταλία θυμίζει τη φράση "ο θάνατός σου, η ζωή μου" και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στο περιθώριο των δύο αγώνων της Ρόμα με την Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League.

Την ώρα που οι τιφόζι των "λύκων" αδημονούσαν να αποκλείσουν την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ για να δουν την ομάδα τους στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 1984, εκείνοι της Λάτσιο είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην Λίβερπουλ για να μην χαμογελάσουν οι... συμπολίτες.

Το έδειξαν μάλιστα τόσο την παραμονή όσο και την επόμενη ημέρα της ρεβάνς στο "Ολίμπικο": πρώτα κρέμασαν πανό έξω από το προπονητικό κέντρο της Λάτσιο για να στείλουν μήνυμα στήριξης στους "κόκκινους" μετά το 5-2 στον πρώτο ματς ενώ μετά την πρόκριση της ομάδας του Κλοπ, γύρω στα 30 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Φορμέλο για να αποθεώσουν τους Άγγλους.

Liverpool's Mohamed Salah fires a shot during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Liverpool's Mohamed Salah fires a shot during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca) P PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Αν νομίζετε όμως ότι το τρολάρισμα στην Ρόμα τελείωσε την Πέμπτη (εμφανίστηκε μέχρι και οπαδός που κρατούσε κασκόλ της Ρόμα που έγραφε "Πρωταθλήτρια Ευρώπης 1984" για να πικάρει), αυταπατάστε αφού το λατσιάλε πάρτι συνεχίστηκε και την Κυριακή!

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Αταλάντα, με οπαδό της Λάτσιο να κάνει την εμφάνιση του στις εξέδρες του "Ολίμπικο" με φανέλα του Μαρσέλο Σάλας (ίνδαλμα για τους "λατσιάλι" από το 1998 μέχρι το 2001 που έπαιξε στο σύλλογο) που είχε όμως μία αλλαγή.

Μικρή αλλά σημαντική! Το τελευταίο γράμμα στο όνομα, το "S" είχε αντικατασταθεί με το "H", με αποτέλεσμα ο Σάλας στο πίσω μέρος της φανέλας να γίνει... Σαλάχ και το τρολάρισμα στους "ρομανίστι" να πάει... σύννεφο μέσω των social media!

Άλλαξε ένα γράμμα στο όνομα και έκανε το τρολάρισμα της 10ετίας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK