Υποβάθμισε το Europa της Γιουνάιντετ ο Κλοπ!

Ποιο ΜακΓκρέγκορ vs. Μεϊγουέδερ; Το ποδόσφαιρο έχει τη δική του μάχη και ακούει στο: Κλοπ vs. Μουρίνιο! Οι δύο προπονητές... καρφώνουν στις συνεντεύξεις τους ο ένας τον άλλο με τον Γερμανό να είναι ο τελευταίος που μίλησε για τη σχετική κόντρα.

Υποβάθμισε το Europa της Γιουνάιντετ ο Κλοπ!
© REUTERS

Χοντραίνει η κόντρα του Μουρίνιο με τον Κλοπ. Οι δύο άνδρες δεν χάνουν την ευκαιρία να την... πουν ο ένας στον άλλο κάθε φορά που βρίσκουν μικρόφωνο μπροστά τους και δέχονται σχετική ερώτηση. Τελευταίος που μίλησε ο προπονητής της Λίβερπουλ και αναμένουμε την απάντηση του "Μου".

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ απάντησε στα όσα είπε ο Πορτογάλος, σχετικά με τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι "Κόκκινοι" παίζοντας παράλληλα με το πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, πράγμα που δεν είχαν πέρυσι.

"Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που λέει ο Μουρίνιο. Γιατί να μιλάω για την Μάντσεστερ; Ο Ζοζέ μιλάει για μας, ναι... Είχαμε μια σεζόν σαν την Γιουνάιντετ κι εμείς πρόπερσι. Δεν ξέρω αν μας ρώτησε κανείς πως νιώθαμε. Συγγνώμη που χάσαμε από τον τελικό. Εμείς παίξαμε με την Σεβίλλη, αυτοί με τον Άγιαξ. Αυτή είναι η διαφορά..."

Οι δύο άνδρες το πάνε εξαιρετικά στα μικρόφωνα, αλλά το ζητούμενο είναι να δούμε τις μάχες τους στους δύο πάγκους όταν έρθει η στιγμή των ιστορικών ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Γιουνάιντετ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK