Από τα 25.000.000, τον... ΠΑΟΚ & τον.. ΟΣΦΠ στην Κ-23

Η Άντερλεχτ δεν "έσωσε" τον Λαζάρ Μάρκοβιτς από την... αδιαφορία του Γιούργκεν Κλοπ -την τελευταία ημέρα των μεταγραφών- και ο Γερμανός προπονητής τον... τελείωσε οριστικά από την ομάδα της Λίβερπουλ, υποβιβάζοντας τον στην Κ-23, δηλαδή στις Ακαδημίες του κλαμπ τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη.

Liverpool's Lazar Markovic, center, is challenged for the ball by Tottenham's Harry Kane and Christian Eriksen, right, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday Feb. 10, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Λάζαρ Μάρκοβιτς AP PHOTO/JON SUPER

Προπόνηση με τα... πιτσιρίκια θα κάνει ο Λαζάρ Μάρκοβιτς που εισέπραξε την "αδιαφορία" του Γιούργκεν Κλοπ για τις υπηρεσίες και το ταλέντό του με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Γερμανός προπονητής, σύμφωνα με την " Liverpool Echo" έδωσε εντολή ο Σέρβος να μην προπονείται με την πρώτη ομάδα και να συνεχίσει στις Ακαδημίες και συγκεκριμένα στην Κ-23!

Οι "Κόκκινοι" είχαν αγοράσει τον Σέρβο εξτρέμ το καλοκαίρι του 2014 από την Μπενφίκα έναντι 25.000.000 ευρώ και τον έφεραν στο "Ανφιλντ" ως ένα τεράστιο ταλέντο που θα έκανε... παπάδες στην Πρέμιερ.

Τελικά, ο 24χρονος πια Μάρκοβιτς αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, ειδικότερα για τα "θέλω" του Γιούργκεν Κλοπ και δεν έπιασε ποτέ... λιμάνι.

Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ θα μπορούσαν να... σώσουν τον Σέρβο, κάνοντας τον μεταγραφή από τη Λίβερπουλ, ωστόσο αμφότεροι έκαναν πίσω.

Μόνο η Άντερλεχτ το "πάλεψε" μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, τα πάντα είχαν συμφωνηθεί για να πέσουν οι υπογραφές, αλλά στην... εκπνοή όλα χάλασαν, καθώς όπως προκύπτει από την βελγική πλευρά, ο παίκτης ζήτησε κάτι παραπάνω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK