Αρπάζει από τη Σίτι... συγγενή του Τζέραρντ η Λίβερπουλ!

Ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στο αγγλικό ποδόσφαιρο κουνάει μαντήλι στην Σίτι και είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Λίβερπουλ το καλοκαίρι! Ιδιαιτερότητα; Είναι ξάδερφος του Στίβεν Τζέραρντ...

Αρπάζει από τη Σίτι... συγγενή του Τζέραρντ η Λίβερπουλ!
AP PHOTO/MARK J. TERRILL, FILE

Ο 16χρονος Μπόμπι Ντάνκαν βρίσκεται στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία έξι χρόνια και έχει ήδη αφήσει άριστες εντυπώσεις με τη φανέλα της Αγγλίας Κ17 (πρόσφατα έγινε ο πρώτος Άγγλος που πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην Βραζιλιά σε οποιοδήποτε επίπεδο), ωστόσο όσο τον χάρηκαν οι "πολίτες", τον χάρηκαν...

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί, ο νεαρός επιθετικός διαφώνησε με την ομάδα του Μάντσεστερ αναφορικά με το συμβόλαιό του και αυτή ήταν η αιτία που δεν έχει εμφανιστεί εδώ και μερικούς μήνες στην ακαδημία του συλλόγου, με την επιλογή του να είναι να προπονείται με την αντίστοιχη ομάδα της Γουίγκαν για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Αρπάζει από τη Σίτι... συγγενή του Τζέραρντ η Λίβερπουλ!

Η Γουίγκαν συνιστά ωστόσο μία μεταβατική κατάσταση αφού ο 16χρονος στράικερ και ξάδερφος του Στίβεν Τζέραρντ, έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους "κόκκινους" για να μετακομίσει στο Μέρσεϊσαϊντ όπου θα δουλέψει υπό τις οδηγίες του θρυλικού αρχηγού της Λίβερπουλ από τη στιγμή που έχει το κουμάντο της Κ18.

Το κόστος της μετακίνησής του θα φτάσει τις 200.000 λίρες (τόση είναι η αποζημίωση που θα χρειαστεί να καταβάλλει η Λίβερπουλ στην Μάντσεστερ Σίτι, ποσό σχετικά μικρό συγκριτικά με την αξία, το ταλέντο και τις προοπτικές του) ενώ το deal θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.

Ο λόγος που δεν υπογράφει άμεσα στην Λίβερπουλ ώστε να δουλέψει με τον ξάδερφό του Στίβεν Τζέραρντ είναι πως οι "κόκκινοι" κουβαλούν μία απαγόρευση και μόνο από το καλοκαίρι και μετά θα μπορούν να υπογράφουν νεαρούς παίκτες από αγγλικούς συλλόγους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK