Άσος της Λίβερπουλ βρίζει χυδαία τον Παναθηναϊκό στα... greeklish!

Ο Μάρκο Γκρούγιτς που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ, ενώ έχει παίξει και στον Ερυθρό Αστέρα, έβρισε χυδαία τον Παναθηναϊκό με ανάρτησή του στο facebook. Διαβάστε το γιατί.

Άσος της Λίβερπουλ βρίζει χυδαία τον Παναθηναϊκό στα... greeklish!

Tον Ιανουάριο του 2016 η Λίβερπουλ έκανε δικό της τον Μάρκο Γκρούγιτς πληρώνοντας στον Ερυθρό Αστέρα ένα ποσό που έφτανε τα 7.000.000 ευρώ, όμως τον άφησε για έξι μήνες δανεικό στην ομάδα. Ώσπου φέτος επέστρεψε στο "Άνφιλντ".

Με τη φανέλα της Λίβερπουλ έχει εμφανιστεί δύο συμμετοχές στην Premier League και άλλες δύο στο League Cup, όμως ένας τραυματισμός τον έχει βγάλει νοκ-άουτ και πλέον μετράει το χρόνο αντίστροφα για την επιστροφή του. Ωστόσο ποτέ του δεν ξεχνάει την πρώην ομάδα του, τον Ερυθρό Αστέρα.

Σε σημείο μάλιστα που παρακολουθεί φανατικά ακόμα και τα νέα της μπασκετικής ομάδας! Στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook ανέβασε μια είδηση για το sold out στον αγώνα της Euroleague μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Παναθηναϊκού το βράδυ της Πέμπτης (26/1) και το link της είδησης συνοδεύτηκε από υβριστικό σύνθημα για το "τριφύλλι" στα greeklish. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με αυτούς του Ολυμπιακού.

Δείτε την ανάρτηση:

Άσος της Λίβερπουλ βρίζει χυδαία τον Παναθηναϊκό στα... greeklish!

Στη συνέχεια στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έγινε πανικός, αφού το αντιλήφθηκαν γρήγορα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK