Αυτή η γυναίκα άλλαξε ΟΛΗ τη Λίβερπουλ!

Πως μία γυναίκα έχει προκαλέσει...κύματα ενθουσιασμού στους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ; Δεν είναι αυτό που φαντάζεστε. Ο ρόλος πάντως της Μόνα Νέμερ στους "ρεντς" είναι κομβικός. Διαβάστε γιατί.

Αυτή η γυναίκα άλλαξε ΟΛΗ τη Λίβερπουλ!

Αν για κάποια μεταγραφή πάλεψε και κόπιασε ο Γίργκεν Κλοπ το καλοκαίρι για λογαριασμό της Λίβερπουλ ήταν αυτή της Μόνα Νέμερ.

Ηρεμήστε... Δεν πρόκειται για κάποιον ποδοσφαιρικό σταρ τον οποίο αγνοείται και ο οποίος τελικά είναι γυναίκα. Πρόκειται για την κορυφαία γερμανίδα διατροφολόγο την οποία έφερε ο Κλοπ στο "Ανφιλντ" μόλις τον Ιούνιο.

Η Νέμερ, που θεωρείται αυθεντία στον τομέα της, εργαζόταν, με μεγάλη επιτυχία είναι η αλήθεια στην Μπάγερν του Πεπ Γκουαρδιόλα. Με αρκετό ψήσιμο (και προφανώς με δέλεαρ τα επιπλέον χρήματα) η γερμανίδα πείστηκε και μετακόμισε στην Αγγλία.

Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στις προπονήσεις της Λίβερπουλ, τα πάντα, ως προς τη διατροφή των παικτών, άλλαξαν. Η καντίνα του προπονητικού κέντρου των "ρεντς" πλέον προσφέρει τρόφιμα πλούσια σε σάκχαρα όπως ψωμί, σαλάτες και φρέσκα ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας ενώ οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν μαθήματα διατροφικής εκπαίδευσης!

Αυτή η γυναίκα άλλαξε ΟΛΗ τη Λίβερπουλ!

Επίσης η Νέμερ θέσπισε στη Λίβερπουλ και τις "no egg days". Οι ποδοσφαιριστές μία ημέρα πριν από τα παιχνίδια δεν μπορούν να καταναλώσουν αυγά και υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος γι' αυτό. Οι τροφές που περιέχουν πολύ πρωτεϊνη δεν μπορούν να χωνευθούν εύκολα. Οπότε είναι καλύτερο να αποφεύγονται γιατί δημιουργούν "βάρος" και "όγκο".

Πλέον, το διατροφικό πρόγραμμα θα πρέπει να το ακολουθούν και οι ομάδες των ακαδημιών του συλλόγου έτσι ώστε να υπάρχει η ίδια διατροφική φιλοσοφία ανάλογα βέβαια με τη ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ποδοσφαιριστή.

Το κορυφαίο; Η Νέμερ προσφέρει στους παίκτες της Λίβερπουλ ακόμα και μαθήματα μαγειρικής έτσι ώστε να μαγειρεύουν όσο το δυνατόν πιο υγιεινά όταν βρίσκονται στα σπίτια τους ή και στις διακοπές!

News 24/7

24MEDIA NETWORK