Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Κουτίνιο

Ο Γιούργκεν Κλοπ το πήρε απόφαση πως ο Φιλίπε Κουτίνιο θα αποχωρήσει οριστικά από την Λίβερπουλ και ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Μάλιστα δεν θα χρειαστεί να πάει πολύ μακριά για να τον... φέρει, αφού βρίσκεται σε απόσταση μόλις 192 χιλιομέτρων!

Liverpool manager Jurgen Klopp celebrates after the final whistle of the English Premier League soccer match between Burnley and Liverpool, at Turf Moor, in Burnley, England, Monday Jan. 1, 2018. (Martin Rickett/PA via AP)
klopp AP IMAGES

Ισπανικά δημοσιεύματα επιμένουν το Σάββατο πως η Μπαρτσελόνα βρήκε... γραμμή επικοινωνίας με την Λίβερπουλ και πως ο Φιλίπε Κουτίνιο θα πάρει τελικά τη μεταγραφή που τόσο πολύ επιθυμεί στους "Μπλαουγκράνα".

Χαρακτηριστικά σύμφωνα με την "Sport" η Μπάρτσα θα καταβάλει άμεσα 120.000.000€ στους "Reds" και άλλα 40.000.000€ υπό τη μορφή μπόνους. Πάνω-κάτω δηλαδή στα χρήματα που γνωρίζαμε, απλά αλλάζει ο τρόπος... καταβολής

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια πάντως και σύμφωνα με τους Βρετανούς έχει βρει τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου. Ποιος είναι αυτός; Ο Ριάντ Μαχρέζ! Ο 26χρονος Αλγερινός έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν με 22 εμφανίσεις, 7 γκολ και 8 ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ, οπότε το προφίλ ταιριάζει άριστα ως εκείνο του αντι-Κουτίνιο.

Το ποσό μάλιστα που μπορεί να κλείσει το deal δεν είναι απαγορευτικό, αφού θα φτάσει κοντά στα 45.000.000€ που μπορούν να αυξηθούν με διάφορα μπόνους. Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός δεν θα χρειαστεί να ψάξει μακριά για να καλύψει το κενό.

Μην ξεχνάμε πως ο Μαχρέζ δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ αγωνιστικά μοιάζει αρκετά με τον Κουτίνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK