Στέρλινγκ: H Λίβερπουλ έριξε στη Σίτι νέα "πόρτα"

Η Λίβερπουλ απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν οι "Πολίτες" θα επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη προσφορά για τον Άγγλο επιθετικό.

Στέρλινγκ: H Λίβερπουλ έριξε στη Σίτι νέα "πόρτα"

Στο κενό έπεσε και η δεύτερη προσφορά της Μάντσεστερ Σίτι στη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ. Οι "κόκκινοι" αξιώνουν περίπου 70.000.000 ευρώ για τον 20χρονο επιθετικό, με την Σίτι να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ συν 1.000.000 σε μορφή μπόνους.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες, η Σίτι προσέφερε περίπου 35.000.000 στη Λίβερπουλ για τον παίκτη, με τους "κόκκινους" να αρνούνται την πρόταση.

Τη δεδομένη στιγμή η περίπτωση του Άγγλου αποτελεί προτεραιότητα για τους "Πολίτες" οι οποίοι ωστόσο δεν φαίνονται διατεθειμένοι να φτάσουν στο ποσό που ζητά η Λίβερπουλ. Βέβαια, όπως αναφέρει η βρετανική " Independent", αναμένεται να "ξαναχτυπήσουν" την πόρτα των "κόκκινων" με μια τρίτη πρόταση που θα φτάνει τα 55.000.000 συν κάποια μπόνους.

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ γνωρίζουν πολύ καλά πως ο παίκτης δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο "Άνφιλντ" και ως εκ τούτου υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να απαντήσουν θετικά στην τρίτη πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι.

Όσον αφορά τον Στέρλινγκ, δεν έχει κανένα ενδοιασμό να υπογράψει στους "Πολίτες" εφόσον η ομάδα ανταποκριθεί στις αποδοχές που ζητάει. Αν κρίνουμε όμως από τη στάση του στο ποσό που το προσέφερε η Λίβερπουλ (150.000 ευρώ), τότε η Μάντσετερ Σίτι θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK