"Εγδυσαν" το σπίτι του Φιρμίνο!

Ληστές εισέβαλλαν ανενόχλητοι στο σπίτι του Ρομπέρτο Φιρμίνο λίγο πριν τα Χριστούγεννα και έγιναν πλουσιότεροι κατά 70.000 λίρες. Εβαλε σεκιούριτι στο οίκημα η Λίβερπουλ.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν είχαν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Την Τρίτη έγινε γνωστό ότι στις 22 Δεκεμβρίου ο Βραζιλιάνος αστέρας της Λίβερπουλ έπεσε θύμα ληστείας αφού άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι του στο Μόσλεϊ Χιλ και αφαίρεσαν αντικείμενα και τιμαλφή συνολικής αξίας 70.000 λιρών!

Ευτυχώς για τον ίδιο, δεν ήταν παρών στο σπίτι κατά τη διάρκεια της ληστείας γι' αυτό και οι ληστές είχαν όλο το χρόνο στη διάθεσή τους για να κινηθούν άνετα μέσα στο σπίτι και να κάνουν τη... δουλειά τους.

Δύο ημέρες μετά τη ληστεία, ο Φιρμίνο συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος στο Λίβερπουλ. Εν τω μεταξύ η οικογένεια του παίκτη μετακόμισε προσωρινά σε ξενοδοχείο μέχρι η Λίβερπουλ να τοποθετήσει σεκιούριτι στο σπίτι του Βραζιλιάνου.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...