Επίθεση Μπενίτεθ σε Τζέραρντ: "Tο γεγονός πως είμαι προπονητής της Ρεάλ, πουλάει"

Τα όσα ανέφερε ο Στίβεν Τζέραρντ για τον Ράφα Μπενίτεθ στην αυτοβιογραφία του, προκάλεσαν την αντίδραση του Ισπανού τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος απάντησε ιδιαίτερα επιθετικά στον πρώην αρχηγό της Λίβερπουλ.

Επίθεση Μπενίτεθ σε Τζέραρντ: "Tο γεγονός πως είμαι προπονητής της Ρεάλ, πουλάει"

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η αυτοβιογραφία του Στίβεν Τζέραρντ. Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της καριέρας του, με τον πρώην προπονητή του, Ράφα Μπενίτεθ να είναι μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονται στο... στόχαστρο του 35χρονου άσου.

Στην αυτοβιογραφία του, ο Τζέραρντ σχολιάζει: "Δεν νομίζω πως ο Μπενίτεθ με συμπαθούσε ως άνθρωπο. Δεν είμαι σίγουρος γιατί, αλλά αυτό είναι το συναίσθημα που μου έβγαζε. Αυτό ξεκίνησε πριν μιλήσει μαζί του, όταν συνάντησε τη μητέρα μου (σ.σ. κατά τη διάρκεια του Euro 2004) . Μπορώ να σηκώσω το τηλέφωνο και να μιλήσω με όλους τους προηγούμενους προπονητές μου. Εκτός από τον Ράφα".

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος μίλησε για τα... γραφόμενα του Τζέραρντ στην ισπανική τηλεόραση:

"Διάβασα όσα ανέφερε και πιστεύω πως είναι λάθος. Εκτός από τον σεβασμό για την αξία του "Στίβι", έχω εκφράσει την εκτίμησή του τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη Λίβερπουλ και τους φιλάθλους της. Θεωρώ πως είναι καλύτερο να το αφήσουμε να περάσει...", σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

"Εξέδωσε ένα βιβλίο και το γεγονός πως είμαι προπονητής της Ρεάλ, πουλάει".

Διαβάστε ακόμα:

Αποκαλυπτικός Τζέραρντ: "Κανείς σαν τον Σουάρες, τρελός ο Μπαλοτέλι"

Συγκλονιστικός Τζέραρντ: "Έψαχνα λόγο να μην αυτοκτονήσω"

News 24/7

24MEDIA NETWORK