Για αυτό ανανέωσε ο Κουτίνιο

Ο Φιλίπε Κουτίνιο ανανέωσε με νέο "χρυσό" συμβόλαιο στην Λίβερπουλ και το Contra.gr σας θυμίζει μέσα από βίντεο γιατί οι Reds... ξηλώθηκαν με σκοπό να τον κρατήσουν μέχρι το 2022 στο "Άνφιλντ".

Είναι μόλις 24 ετών και θεωρείται από πολλούς ως ο νέος ηγέτης της Λίβερπουλ, αφού η ποιότητα του ξεχωρίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε τα πάντα για να βάλει την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο, που ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/1).

Όσοι απορείτε γιατί η Λίβερπουλ θα δίνει πάνω από 170.000€ την εβδομάδα στον παίκτη, δείτε τα βίντεο που ακολουθούν για να σας λυθούν:Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...