Για κάθε γκάφα του Κάριους η Λίβερπουλ ανεβάζει "ταρίφα"

Ο Λόρις Κάριους από τα φιλικά φαίνεται πως δεν έχει συνέλθει από τον εφιάλτη του Κιέβου και στη Λίβερπουλ "καίγονται" να κλειδώσουν και το θέμα του τερματοφύλακα μετά τις "δυνατές" προσθήκες στα χαφ με Φαμπίνιο και Κεϊτά. Τα χρήματα, όμως, είναι πολλά, πάρα πολλά.

Για κάθε γκάφα του Κάριους η Ρόμα φαίνεται πως χρεώνει και 10 εκατ. ευρώ πάνω τον Άλισον Μπέκερ όταν η Λίβερπουλ την ρωτάει για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, πάντως, έχει κλείσει τα μάτια και τ' αυτιά σε άλλες περιπτώσεις, κοιτώντας μόνο προς την πλευρά του Άλισον...

Σύμφωνα, μάλιστα, με ιταλικό δημοσίευμα οι Άγγλοι έκαναν πρόταση στη Ρόμα ύψους 70.000.000 ευρώ και ο Μόντσι αναμένεται να πει το "ναι", αφού τα χρήματα είναι πάρα πολλά και κανείς δεν ξέρει αν στη Ρόμα θα δοθεί η ευκαιρία να εισπράξει ξανά τόσα από μεταγραφή πορτιέρε.

Όσον αφορά τις προσωπικές απολαβές του Μπέκερ, αυτές φημολογείται πως δεν θα ξεπεράσουν τα 5.000.000 ευρώ ανά έτος συνεργασίας.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.