Για κάθε γκάφα του Κάριους η Λίβερπουλ ανεβάζει "ταρίφα"

Ο Λόρις Κάριους από τα φιλικά φαίνεται πως δεν έχει συνέλθει από τον εφιάλτη του Κιέβου και στη Λίβερπουλ "καίγονται" να κλειδώσουν και το θέμα του τερματοφύλακα μετά τις "δυνατές" προσθήκες στα χαφ με Φαμπίνιο και Κεϊτά. Τα χρήματα, όμως, είναι πολλά, πάρα πολλά.

Για κάθε γκάφα του Κάριους η Ρόμα φαίνεται πως χρεώνει και 10 εκατ. ευρώ πάνω τον Άλισον Μπέκερ όταν η Λίβερπουλ την ρωτάει για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, πάντως, έχει κλείσει τα μάτια και τ' αυτιά σε άλλες περιπτώσεις, κοιτώντας μόνο προς την πλευρά του Άλισον...

Σύμφωνα, μάλιστα, με ιταλικό δημοσίευμα οι Άγγλοι έκαναν πρόταση στη Ρόμα ύψους 70.000.000 ευρώ και ο Μόντσι αναμένεται να πει το "ναι", αφού τα χρήματα είναι πάρα πολλά και κανείς δεν ξέρει αν στη Ρόμα θα δοθεί η ευκαιρία να εισπράξει ξανά τόσα από μεταγραφή πορτιέρε.

Όσον αφορά τις προσωπικές απολαβές του Μπέκερ, αυτές φημολογείται πως δεν θα ξεπεράσουν τα 5.000.000 ευρώ ανά έτος συνεργασίας.

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.