Η απίστευτη ρήτρα που είχε βάλει η Λίβερπουλ στον Μπαλοτέλι!

Κι όμως η Λίβερπουλ είχε βάλει μια πρωτοφανή ρήτρα στο συμβόλαιο του Μάριο Μπαλοτέλι προκειμένου να αποφύγει τις... περίεργες συμπεριφορές του.

Η απίστευτη ρήτρα που είχε βάλει η Λίβερπουλ στον Μπαλοτέλι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει αφήσει πίσω του το εφιαλτικό πέρασμα από τη Λίβερπουλ και μοιάζει αναγεννημένος στη γαλλική Νις με την οποία είναι στην πρώτη θέση της Ligue 1.

Ο Ιταλός στράικερ σκοράρει κατά ριπάς δείχνοντας να έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό και ίσως επιδιώξει άλλη μια σούπερ μεταγραφή, μαζί με τον σούπερ μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα. Ο συγκεκριμένος κύριος άλλωστε έχει καταφέρει να κάνει τον τρελοΜάριο πολυεκατομμυριούχο τα τελευταία χρόνια με τα deal που του κλείνει.

Οι "Sunday Times" της Αγγλίας έφεραν μάλιστα στη δημοσιότητα μια απίστευτη ρήτρα που είχε βάλει η Λίβερπουλ στο συμβόλαιο του Μπαλοτέλι, χάρη στην επιμονή του Ραϊόλα.

Οι "Reds" γνωρίζοντας τον περίεργο χαρακτήρα του παίκτη λοιπόν έβαλαν ρήτρα σύμφωνα με την οποία αν ο Ιταλός δεν έβλεπε την κόκκινη κάρτα τρεις ή περισσότερες φορές για βίαιη συμπεριφορά, φτύσιμο σε αντίπαλο, εξύβριση, χειρονομίες ή οτιδήποτε άλλο, τότε θα λάμβανε ένα μπόνους που θα έφτανε το 1.000.000 λίρες!

Έτσι λοιπόν ο Μπαλοτέλι θα μπορούσε να αποβληθεί δύο φορές μέσα στη σεζόν και παράλληλα να πάρει και μπόνους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK