Η φοβερή κίνηση του Σαλάχ στον προπονητή που τον απέρριψε γιατί... δεν ήταν αρκετά καλός

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, πέραν από μεγάλος ποδοσφαιριστής έχει αποδείξει ότι είναι και "τεράστιος" ως άνθρωπος. Γιατί; Διαβάστε τι έκανε στον προπονητή που δεν τον ήθελε στην ομάδα του, και θα καταλάβετε (PHOTO).

Η φοβερή κίνηση του Σαλάχ στον προπονητή που τον απέρριψε γιατί... δεν ήταν αρκετά καλός
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τότε που ήρθε στην επιφάνεια μια άγνωστη, μέχρι πρότινος, ασυνήθιστη ιστορία με πρωταγωνιστές τον Μοχάμεντ Σαλάχ και έναν ληστή ο οποίος προσπάθησε να του κλέψει το σπίτι.

Ο Αιγύπτιος, που τον έπιασε στα πράσα, όχι μόνο δεν τον κατέδωσε στην αστυνομία, αλλά δείχνοντας ψήγματα μεγαλοψυχίας του χάρισε ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό και προσπάθησε να του βρει δουλειά.

Μετά τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια ακόμη αξιέπαινη πράξη του 25χρονου άσου, που έχει ρίζες... από το παρελθόν.

Όπως έγινε γνωστό, στα επίσημα του "Άνφιλντ" ήταν παρόντας ο Μαμντού Αμπάς, άλλοτε προπονητής της αιγυπτιακής Ζάμαλεκ, που είχε απορρίψει τον τότε νεαρό Σαλάχ γιατί όπως του είχε πει "δεν ήταν αρκετά καλός".

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει, καθώς η πρώτη ήταν στο ματς πρωταθλήματος με την Τσέλσι την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο άσος της Λίβερπουλ που την εφετινή σεζόν έχει... σκίσει τα αντίπαλα δίχτυα, σκοράροντας 39 φορές, όχι μόνο δεν του κράτησε κακία, αλλά πολλά χρόνια μετά, εν έτη 2018, ως πράξη γενναιοδωρίας τον προσκάλεσε να παρακολουθήσει ξανά από κοντά το ματς-πρόκριση με την Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK