Η Λίβερπουλ... ποδοπάτησε τη Σίτι και έγραψε μεταγραφικό ρεκόρ!

H Λίβερπουλ ξεπέρασε Σίτι και Τσέλσι στην κούρσα για τον Φαν Ντάικ και συμφώνησε με την Σάουθαμπτον για την απόκτησή του έναντι ενός ποσού που αποτελεί ρεκόρ στη μεταγραφική ιστορία αμυντικών!

Η Λίβερπουλ... ποδοπάτησε τη Σίτι και έγραψε μεταγραφικό ρεκόρ!

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι ο κεντρικός αμυντικός Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, έστω και με έξι μήνες καθυστέρηση, αφού το περασμένο καλοκαίρι ο παίκτης είχε συμφωνήσει με το ιστορικό κλαμπ, αλλά βρήκε εμπόδιο από τους "Άγιους".

Οι "Κόκκινοι", τώρα, έδωσαν τα χέρια με την Σάουθαμπτον έναντι 84,4 εκατ. ευρώ! Το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία μεταγραφής αμυντικού στο ποδόσφαιρο...

Η Λίβερπουλ στην περίπτωση του Φαν Ντάικ νίκησε δύο φορές την Σίτι. Στην πρώτη γιατί πήρε τον παίκτη που βρισκόταν στο στόχαστρο του Γκουαρντιόλα, ενώ και το ρεκόρ του Κάιλ Γουόκερ προσπέρασε καθώς ο Άγγλος ήταν ο πιο ακριβός αμυντικός στην ιστορία μια και οι Πολίτες είχαν δαπανήσει 60.000.000 ευρώ για να τον πάρουν το περασμένο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη μεταγραφή του Ολλανδού στην ομάδα του Κλοπ, η Λίβερπουλ πετυχαίνει τη δεύτερη ακριβότερη μετακίνηση παίκτη στην ιστορία της Premier League. Τα 75 εκατ. λίρες φέρνουν τον Φαν Ντάικ στη δεύτερη θέση μαζί με τον Λουκάκου, ενώ μόνος πρώτος παραμένει ο Πολ Πογκμπά με τα 90.000.000 λίρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK