Η "βασίλισσα του ποδοσφαίρου" θέλει να αγοράσει τη Λίβερπουλ!

Βουίζουν στην Αγγλία τα μίντια ότι στη Λίβερπουλ έχει μπει... πωλητήριο και μία γυναίκα είναι έτοιμη να προσφέρει 1,5 δις λίρες για να γίνει το απόλυτο αφεντικό της ιστορικής ομάδας. Γιατί την αποκαλούν "βασίλισσα ποδοσφαίρου" και ποιος ο ρόλος της στην πώληση της Σίτι στους Άραβες. Στο Αμπού Ντάμπι μπαίνει... ελεύθερα στα ταμεία της βασιλικής οικογένειας.

Η "βασίλισσα του ποδοσφαίρου" θέλει να αγοράσει τη Λίβερπουλ!

Έχετε ακουστά την Αμάντα Στάβλεϊ; Αν όχι καιρός να τη μάθετε διότι το παρατσούκλι της στην Αγγλία είναι "βασίλισσα του ποδοσφαίρου".

Η πετυχημένη χρηματοοικονομική σύμβουλος είναι αυτή που κατάφερε να σώσει την τράπεζα Barclays το 2008, αφού οι εξαιρετικές επαγγελματικές της σχέσης με τη βασιλική οικογένεια του Αμπού Ντάμπι έφεραν μία τέτοια συμφωνία που απομάκρυνε τον "εφιάλτη" της κρατικοποίησης του τραπεζικού κολοσσού. Εννοείται πως η προμήθεια που έλαβε για το deal δεν ήταν καθόλου μικρή, καθώς εικάζεται πως έφτασε τα 50.000.000 ευρώ!

Νωρίτερα, πάντως, η Στάβλεϊ ήταν αυτή που έπαιξε ρόλο-κλειδί στην πώληση της Μάντσεστερ Σίτι στο κρατικό επενδυτικό ταμείο του Αμπού Ντάμπι και τότε της δόθηκε από τα αγγλικά Μέσα ο τίτλος της "βασίλισσας του ποδοσφαίρου".

ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η πολύ όμορφη Αμάντα Στάβλεϊ (44 ετών) φέρεται να' χει κάνει πρόταση 1,5 δις λίρες στον Τομ Γουέρνερ, ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ, για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της θρυλικής ομάδας που πάσχει όμως διακρίσεων τα τελευταία χρόνια.

Ο Γουέρνερ αρνήθηκε κάτι τέτοιο, ωστόσο οι Βρετανοί επιμένουν ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα της Στάβλεϊ έχει ακουστεί και για το ιδιοκτησιακό της Νιούκαστλ, χωρίς επίσης να υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Με τις επιτυχίες της βέβαια στον επενδυτικό τομέα και τις άριστες σχέσεις της με τα "χρυσά ταμεία" του Αμπού Ντάμπι μάλλον οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα κατέβουν σε... συλλαλητήριο για να προχωρήσει η συμφωνία αν και εφόσον η Στάβλεϊ είναι έτοιμη να αναλάβει το βαρύ φορτίο της διοίκησης των "Κόκκινων".

Photo Credits: AP Photo/Tom Hevezi

News 24/7

24MEDIA NETWORK