Κάνει... πλάκα στον Βενγκέρ ο Κλοπ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ βάζει δύσκολα στον Αρσέν Βενγκέρ αφού μετά το 4-0 την Κυριακή (27/8), σύμφωνα με γαλλικά και βρετανικά δημοσιεύματα είναι έτοιμος να αρπάξει και το νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο της Άρσεναλ τη φετινή σεζόν.

Κάνει... πλάκα στον Βενγκέρ ο Κλοπ!

Έτοιμοι για να κάνουν... αφαίμαξη στα ταμεία τους ώστε να αποκτήσουν τον Τομάς Λεμάρ είναι οι άνθρωποι της Λίβερπουλ. Όπως αναφέρουν δημοσίευματα της "Equipe" και της "Telegraph" οι "Κόκκινοι" έχουν κάνει προσφορά στη Μονακό, έναντι 72 εκατομμυρίων ευρώ για τον 21χρονο Γάλλο διεθνή.

Όπως τονίζουν οι ξένοι ρεπόρτερ η ομάδα του Κλοπ κινείται για τον Λεμάρ, χωρίς όμως να κοιτάζει το μέλλον του Κουτίνιο στο ρόστερ! Η μεταγραφή γράφουν θα γίνει είτε μείνει είτε όχι ο Βραζιλιάνος στο "Άνφιλντ"...

Υπενθυμίζουμε ότι η Άρσεναλ ολόκληρο το καλοκαίρι πάλευε για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον αποκτήσει. Εάν η Λίβερπουλ τα καταφέρει τότε μιλάμε για... διπλή νίκη, αφού μετά την τεσσάρα της Κυριακής (27/8) και η ενδεχόμενη απόκτηση του Λεμάρ θα αποτελέσει μεγάλη ήττα για τον Αλσατό.

Photo Credits: Uwe Anspach/dpa via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK