"Κλέβει" ταλεντάρα από Γερμανία ο Κλοπ!

Πληθαίνουν ώρα με την ώρα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιούργκεν Κλοπ να... τελειώνει μεταγραφική δουλειά στη Λίβερπουλ που την είχε ξεκινήσει από την εποχή που ήταν προπονητής της Ντόρτμουντ. Ο Γερμανός τεχνικός φέρνει στο "μεγάλο λιμάνι" συμπατριώτη του σούπερ ταλέντο.

"Κλέβει" ταλεντάρα από Γερμανία ο Κλοπ!

Ο Λορέντσο Ινσίνιε δεν παίζει... μπάλα μόνος του για αντί-Κουτίνιο στη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το μεσημέρι της Κυριακής (13/8) ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκίνησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να φέρει κορυφαίο γερμανικό ταλέντο στο "Άνφιλντ".

Πρόκειται για τον Μαξ Μέγιερ της Σάλκε τον οποίο ο συμπατριώτης του είχε επιχειρήσει να τον κάνει παίκτη του όταν ακόμη βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ, χωρίς επιτυχία όμως. Το σούπερ ταλέντο μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Λίβερπουλ θα κάνει το παν για να τον φέρει στην Αγγλία.

"Κλέβει" ταλεντάρα από Γερμανία ο Κλοπ!

Ο Μέγιερ είναι το καμάρι της Σάλκε, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως τα... βασιλικά σύνορα της γερμανικής ομάδας δεν μπορούν να εμποδίσουν τον ποδοσφαιριστή να φύγει και να αναζητήσει σε μεγαλύτερο κλαμπ την τύχη του.

Ήδη για τον 21χρονο, εννοείται πως ενδιαφέρεται η Μπάγερν Μονάχου και η Τότεναμ που φέρεται να είχε κάνει πρόταση τον Ιούνιο, προσφέροντας ένα ποσό της τάξεως των 18.000.000 ευρώ που δεν έγινε αποδεκτό όμως.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK