Κλοπ: "Η Μπαρτσελόνα μπορεί να παίξει το 50% των ματς με τη δεύτερη ομάδα"

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γίργκεν Κλοπ, χρησιμοποίησε το παράδειγμα της Μπαρτσελόνα για να καταδείξει την ανωτερότητα του αγγλικού σε σχέση με το ισπανικό πρωτάθλημα.

Κλοπ: "Η Μπαρτσελόνα μπορεί να παίξει το 50% των ματς με τη δεύτερη ομάδα"

Ο Γίργκεν Κλοπ παραχώρησε συνέντευξη στην "Daily Mail" κι αναφέρθηκε στις διαφορές του αγγλικού με του ισπανικού πρωταθλήματος, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την Μπαρτσελόνα, ενώ μίλησε για τον έρωτά του με τη Λίβερπουλ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Η Premier League πάντα είναι σκληρή, η κύρια διαφορά με την Ισπανία είναι ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να παίξει το 50% των ματς της στο πρωτάθλημα με τη δεύτερη ομάδα. Υπάρχουν αναμετρήσεις στις οποίες ο Μέσι διανύει 4.3 χιλιόμετρα και βάζει πέντε γκολ. Αυτό δεν παρατηρείται σε κανένα ματς στην Αγγλία. Η Μπαρτσελόνα είναι διαφορετική. Παίξαμε απέναντί τους στο "Γουέμπλεϊ", χασμουριόντουσαν και κοίταζαν γύρω γύρω. Ω, αυτό είναι το "Γουέμπλεϊ". Τους νικήσαμε, αλλά θα μπορούσαν να μας έχουν βάλει πέντε γκολ", υποστήριξε ο Γιούργκεν Κλοπ σχετικά με τις διαφορές αγγλικού και ισπανικού πρωταθλήματος πριν στη συνέχεια μιλήσει για την ομάδα του, τη Λίβερπουλ.

"Το κλαμπ χρειάζεται συνοχή στον πάγκο, ένα άνθρωπο σταθερό κι εγώ είμαι ο κατάλληλος. Δεν μπορώ να σκοράρω, ούτε να κάνω αποκρούσεις. Δεν λέω ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, αλλά είμαι αρκετά καλός. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση να έρθω στο "Άνφιλντ". Η Λίβερπουλ ήταν η μοναδική ομάδα, η οποία θα μπορούσε να "σπάσει" τις διακοπές μου. Έλαβα πολλές προσφορές, αλλά τις απέρριψα μέχρι που ήρθε η Λίβερπουλ κι ερωτεύτηκα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK