Ξέσπασε κατά της Λίβερπουλ ο Τόρες: "Έψαχναν εξιλαστήριο θύμα"

Τον προδότη που έψαχνε βρήκε στο πρόσωπο του Φερνάντο Τόρες η Λίβερπουλ όπως υποστήριξε o 32χρονος σε βιβλίο που κυκλοφορεί, στο οποίο ξεσπά κατά των ανθρώπων των "κόκκινων".

Πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ, ο Φερνάντο Τόρες ξέσπασε κατά των ανθρώπων των "κόκκινων" σε βιβλίο που κυκλοφορεί με τον τίτλο "Ring of Fire" και παρουσιάζει ιστορίες ποδοσφαιριστών που πέρασαν από την ομάδα.

Ο 32χρονος υποστήριξε πως ο βρετανικός σύλλογος βρήκε στο πρόσωπό του τον "προδότη" που αναζητούσε και εξήγησε πως αποχώρησε επειδή ήθελε να νικά.

"Ο τότε τεχνικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Ντάμιεν Κόμολι, μου είπε πως οι νέοι ιδιοκτήτες είχαν ένα πλάνο για το πως θα ξοδέψουν τα χρήματα. Το σχέδιο ήταν να έρθουν νέοι παίκτες για να φτιάξουν κάτι καινούργιο. Τότε σκέφτηκα πως αυτό το πρότζεκτ θα πάρει χρόνο. Δυο, τρία ή και τέσσερα χρόνια. Ακόμα και δέκα!

Δεν είχα χρόνο γιατί ήμουν 27 ετών. Δεν είχα χρόνο να περιμένω. Ήθελα να κερδίσω. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε και ακόμα προσπαθούν να φτιάξουν μία νέα ομάδα, τερματίζοντας στην ίδια θέση με εκείνη όταν έφυγα", υποστήριξε.

Όσο για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν στην ομάδα είπε: "Παρουσιάστηκε λες και ήμουν προδότης. Δεν ήταν έτσι στις συζητήσεις που κάναμε. Δεν ήθελαν να παραδεχθούν πως έκαναν κάποιο λάθος με όλη την ομάδα. Έπρεπε να βρουν το εξιλαστήριο θύμα".

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.