Λίβερπουλ, δεν είναι κάθε μέρα τ' Άι - Γιαννιού...

Ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να σημείωσε μεγάλη μεταγραφική επιτυχία κόντρα στην Σίτι, τινάζοντας την μπάνκα για λογαριασμό του Φαν Ντάικ. Ωστόσο ήρθαν οι συμπατριώτες του για να του κάνουν... ζημιά στο καλό μεταγραφικό του μομέντουμ.

Liverpool coach Jurgen Klopp looks his players prior to the start of a Champions League Group E soccer match between Liverpool and Spartak Moscow at Anfield, Liverpool, England, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
klopp AP IMAGES

Ο Ναμπί Κεϊτά ακύρωσε την Μπάρτσα, ο Τσάμπερλεϊν την Τσέλσι, ο Φαν Ντάικ τη Σίτι, ενώ παράλληλα ο Λεμάρ δείχνει να προτιμάει τους "Κόκκινους" αντί της Άρσεναλ.

Αν μη τι άλλο, δυναμικό σερί από τον Γιούργκεν Κλοπ που κατάφερε να βάλει τη διοίκηση της Λίβερπουλ στο "τρυπάκι" των ακριβών μεταγραφών.

Το καλό σερί, όμως, του Γερμανού προπονητή... έσπασε και μάλιστα από συμπατριώτες του και συγκεκριμένα την Μπάγερν.

Οι Βαυαροί είναι αυτοί που πήραν μέσα από το χέρια του Κλοπ τον μεγάλο του πόθο, ονόματι Λεόν Γκορέτσκα.

Το "διαμάντι" της Σάλκε υπέγραψε προσύμφωνο με την Μπάγερν και το ερχόμενο καλοκαίρι θα χαιρετήσει τους "βασιλικούς μπλε" για να φορέσει τη φανέλα του ποδοσφαιρικού αυτοκράτορα της χώρας.

Για τον 22χρονο, ανερχόμενο σταρ του γερμανικού ποδοσφαίρου, η Μπάγερν δεν πλήρωσε... ευρώ καθώς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο παίκτης δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του που εξέπνεε στις 30/6/2018.

News 24/7

24MEDIA NETWORK