Με πιλότο το "32", άρχισε πάλι τα μαγικά του ο Σαλάχ!

Η μπαγκέτα του μαέστρου στην Λίβερπουλ ανήκει και φέτος στον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Premier League μοιάζει να συνεχίζει από το σημείο που τελείωσε πέρυσι (VIDEO).

Με πιλότο το "32", άρχισε πάλι τα μαγικά του ο Σαλάχ!

Πέρυσι ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε μακράν την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του και αυτή που βγήκε εξαιρετικά ωφελημένη ήταν η Λίβερπουλ, με τον Αιγύπτιο άσο να μετράει στο φινάλε 44 γκολ στο σύνολο εκ των οποίων τα 32 στην Premier League.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως η αρχή της δεύτερης σεζόν του στο μεγάλο αγγλικό λιμάνι είναι εξίσου εντυπωσιακή αφού και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι εκείνος που αναλαμβάνει να "καθαρίσει" και να ανοίξει το δρόμο προς τις νίκες των "κόκκινων".

Στην πρεμιέρα ήταν εκείνος που σκόραρε στο 19' πετυχαίνοντας το πρώτο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του κόντρα στην Γουέστ Χαμ ενώ στη δεύτερη αγωνιστική κέρδισε το πέναλτι από το οποίο ο Μίλνερ άνοιξε το σκορ για τους "κόκκινους" στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και στο φινάλε έβγαλε την ασίστ για τον Μανέ που έγραψε το τελικό 2-0.

Το κρεσέντο όμως του Σαλάχ συνεχίζεται, αφού "μίλησε" και στην 3η αγωνιστική. Αυτή τη φορά κόντρα στην Μπράιτον, με τον Φιρμίνο να τον τροφοδοτεί και τον ηγέτη της Λίβερπουλ να παραβιάζει την αντίπαλη εστία με ένα αψεγάδιαστο πλασέ για το 1-0 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Έχει κανείς αμφιβολία για το αν ο Σαλάχ θα μπορέσει και φέτος να σηκώσει το βάρος της επίθεσης για την ομάδα του Κλοπ στους ώμους του;

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΛΑΧ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΡΑΙΤΟΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK