Μετά από αρχηγός, νέο συμβόλαιο ο Σακό στη Λίβερπουλ

Ο Μαμαντού Σακό θα συνεχίσει ως ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ για τα επόμενα χρόνια.

Την Πέμπτη, στο ματς με την Μπορντό για το Europa League, φόρεσε ο Μαμαντού Σακό για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο της Λίβερπουλ και την Παρασκευή υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Ο πολυσύνθετος Γάλλος αμυντικός, με 47 εμφανίσεις από το καλοκαίρι του 2013 που αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν, ανανέωσε τη συνεργασία του με τους "κόκκινους" και δεσμεύτηκε για τα επόμενα χρόνια.

"Θα συνεχίσω να δουλεύω γιατί είμαι ένας στρατιώτης της Λίβερπουλ και όταν η Λίβερπουλ με χρειάζεται θα προσπαθώ να δίνει το καλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα γιατί κάθε ημέρα που ξυπνάω χαίρομαι να έρχομαι για προπόνηση. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω το ίδιο επαγγελματικά", ανέφερε ο 25χρονος μπακ.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.